Burgemeester Keijzerlaan 50, Leidschendam

1.695,- p/m

Kenmerken

Status:
Verhuurd
Soort object:
appartement
Soort appartement:
portiekflat
Bouwjaar:
1966
Oppervlakte:
86 m²
Aantal kamers:
4
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Centraal gelegen en zeer luxe volledig gemeubileerd 4 kamer appartement met 3 slaapkamers op de 5e (TOP) verdieping met 2 balkons alsmede de mogelijkheid tot het parkeren op eigen terrein.

In de omgeving zijn diverse voorzieningen. Op loopafstand ligt bijvoorbeeld The Mall of The Netherlands, buurtwinkels, MCH Antoniushove, alsmede een bus- en tramhalte. Ook zijn diverse basis- en middelbare scholen, zwembad De Fluit, sportverenigingen en de bibliotheek op korte afstand gesitueerd. Via de nabij gelegen Sytwendetunnel is er een goede verbinding met de snelwegen N44, A4, A12 en A13.

Het appartement heeft geweldig vrij uitzicht aan de achterzijde over een park met vijvers en groen.

INDELING:
Afgesloten entree met brievenbussen, lift of trap naar 5e verdieping.

5e verdieping:
Ruime hal met vaste kast, meterkast en modern toilet met fonteintje. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel. Royale woon-/eetkamer met deur naar het voorgelegen balkon, gelegen op het ZO (ochtend- en middagzon).
De luxe woonkeuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het balkon is via de studykamer te bereiken. De woning heeft 2 ruime slaapkamers en een kantoor/studykamer.

Kortom een zeer luxe woning waar u alleen uw koffers uit hoeft te pakken.

Bijzonderheden:
- appartement is volledig gemeubileerd;
- luxe keuken, toilet en badkamer;
- voorzien van HR++ glas;
- huurprijs exclusief g/w/l en servicekosten;
- voorschot stookkosten en servicekosten € 115,= per maand;
- eigen parkeermogelijkheid op het achter terrein;
- lift aanwezig;
- oplevering mogelijk van 1-2-2024.

Verhuurvoorwaarden:
* Waarborgsom: 1,5 maand.
* Inkomenseis: het netto maandinkomen dient minimaal 2,5 maal de maandhuur te zijn.
* Huurperiode in overleg

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.