Verkoop

Vrijblijvend advies

Wilt u uw woning verkopen? Eén telefoontje of mailtje naar De Bruyn en Tak NVM Makelaardij is voldoende voor een optimaal verkooptraject. Wij komen graag, geheel vrijblijvend uiteraard, bij u langs om u persoonlijk uit te leggen wat we voor u kunnen betekenen.

Ook geven we uitleg over wat er specifiek mogelijk (en onmogelijk) is bij de verkoop van uw woning. U krijgt sowieso GRATIS een deskundig prijsadvies van ons. Daarbij gaan we, samen met u, natuurlijk voor een zo gunstig mogelijke, maar vooral realistische opbrengst.

Onze inzet

Wanneer we het samen eens worden over de vraagprijs en u besloten heeft om met ons in zee te gaan, zetten we onmiddellijk alles in werking om uw woning zo snel en zo gunstig mogelijk voor u te verkopen. Daarbij halen we alles uit de kast! We zorgen voor:

 • aanmelding bij alle NVM makelaars
 • doelgroepgerichte verkoopteksten
 • interieurfoto’s gemaakt door een professionele gespecialiseerde interieurfotograaf
 • aangevuld door een 360 graden foto en 3D presentatie / video
 • optimale presentatie c.q. plaatsing op www.funda.nl
 • plaatsing op onze eigen website
 • plaatsing in onze kantooretalage
 • plaatsing in onze maandelijkse nieuwsbrief
 • raambiljetten en ‘te koop’-borden
 • een fraaie informatiebrochure met kleurenfoto’s
 • twee- en driedimensionale plattegronden
 • ‘visitekaartjes’ (met foto!) van uw woning

Extra opties

Als extra verkoopmiddel kunnen we ook doelgroep gericht adverteren op de diverse Social Media.

Verder kunnen wij voor u een bouwkundig onderzoek naar uw woning laten uitvoeren. Dit biedt de koper van uw huis meer zekerheid.

En wellicht is voor u het vrijwillig laten veilen van uw woning via het internet, onder toezicht van een notaris en een veilingmeester een goede optie. Ook het veilingtraject kunt u met een gerust hart samen met ons bewandelen.

Uw inzet / verkopen doen we samen

Uniek bij De Bruyn en Tak NVM Makelaardij is onze ‘HelpMee-tool’. Hiermee kunt u op een gemakkelijke manier zelf meehelpen uw woning onder de aandacht te brengen via e-mail en door de inzet van social media zoals Facebook, Twitter, Youtube en LinkedIn.

Onderhandelen

Is er een potentiële koper in zicht? Dan bepalen we, natuurlijk in samenspraak met u, onze onderhandelingstactiek met de aankopende partij. Tijdens de spannende fase van onderhandelingen tussen ons en de mogelijke koper heeft u steeds de beslissende stem.

Overeenkomst

Worden we het met de koper eens over de prijs, dan stellen we een koopovereenkomst op waarin onder andere de koopsom/verkoopprijs, voorwaarden, roerende zaken, waarborgsom en ontbindende voorwaarden worden vastgesteld. Samen met u nemen we deze akte door en zorgen vervolgens voor ondertekening door de koper.

Afhandeling

Tijdens de afhandelingsfase houden wij u steeds op de hoogte over de voortgang van het traject, tot aan de datum van de overdracht. Ten slotte gaan we samen met u naar de notaris voor de juridische levering van de woning en de sleuteloverdracht.

Nazorg

De service van De Bruyn en Tak NVM Makelaardij stopt niet na de overdracht. Ook na de verkoop denken we graag met u mee en blijven we bereikbaar voor al uw vragen.

Gaat u bijvoorbeeld zelf verhuizen? Dan kunt u gratis gebruik maken van onze verhuisbus. De bus staat voor u, als klant van De Bruyn en Tak NVM Makelaardij of Park Adviesgroep Hypotheken, klaar voor gebruik. Vraag gerust of de bus beschikbaar is op de door u gewenste datum.

De Bruyn en Tak NVM Makelaardij, úw verkoopmakelaar met een optimaal verkooptraject!

Gratis waardebepaling

Als u de gegevens in het contactformulier invult en bij opmerkingen 'Gratis waardebepaling' vermeldt, zorgen wij voor een gratis waarde-indicatie van uw woning en bellen wij u op korte termijn voor een vrijblijvende afspraak.