Taxatie

Of u nu uw woning wilt verkopen of juist een nieuwe woning wilt aanschaffen, u bent altijd gebaat bij een deskundige en betrouwbare waardebepaling van het onroerende goed. Een taxatie van De Bruyn en Tak NVM Makelaardij biedt u in beide gevallen duidelijkheid van zaken.

Bij een taxatie checkt De Bruyn en Tak een woning op verschillende aspecten: aard van de bouw, onderhoud, voorzieningen en afwerking, inhoud en oppervlakte, indeling en gebruik, en rechten en verplichtingen. Daarnaast houden we rekening met de prijsontwikkelingen in de markt, stand en ligging van de woning, bestemmingsplannen, lasten en beperkingen.

Onze bevindingen verwerken we voor u in een helder en overzichtelijk NVM taxatierapport. Onze taxatierapporten dragen het keurmerk van het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen zijn bij het NWWI aangesloten. Zo bent u verzekerd van een objectieve en betrouwbare woningtaxatie. Een door het NWWI gevalideerd rapport wordt door iedere erkende geldverstrekker in Nederland geaccepteerd.

Een deskundige en realistische waardebepaling is van groot belang om goed te kunnen onderhandelen over de prijs van een pand, zowel voor de verkoper als de koper. Dankzij een gedegen NWWI taxatierapport van De Bruyn en Tak NVM Makelaardij staat u in elk geval te allen tijde sterk!

Heeft u belangstelling voor een gevalideerd taxatierapport? Neem dan contact met ons op.

Gratis waardebepaling

Als u de gegevens in het contactformulier invult en bij opmerkingen 'Gratis waardebepaling' vermeldt, zorgen wij voor een gratis waarde-indicatie van uw woning en bellen wij u op korte termijn voor een vrijblijvende afspraak.