Uw verkoopmakelaar met een optimaal verkooptraject.

U wilt uw woning verkopen? Daar komt heel wat bij kijken. Welke valkuilen zijn er, welke strategie heeft u nodig en bent u in staat de onderhandelingen over uw huis te voeren?

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning goed en zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. De Bruyn en Tak NVM Makelaardij heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als voor institutionele beleggers. En wij behartigen alleen uw belang.

Ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken en geen verkoop is hetzelfde. Daarom kunnen wij u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reƫle verkoopprijs. Als we dit samen hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces.

De Bruyn en Tak verkoopt en ontzorgt.

Volgens ons komt dat vooral doordat ons team hard voor u werkt, graag wil en al onze expertise van de lokale woningmarkt inzet om uw woning voor de beste prijs te verkopen.

Maar met ervaring en enthousiasme alleen red je het niet meer. Wij zijn altijd aan het zoeken naar nieuwe middelen om uw woning op te laten vallen tussen de aanwezige concurrentie. Op innoverende wijze en ook met de nieuwe media. Zodat we iedereen met een goede presentatie overal kunnen bereiken.

Voor een uitgebreide uitleg over onze werkwijze, klik hier.

Gratis waardebepaling

Als u de gegevens in het contactformulier invult en bij opmerkingen 'Gratis waardebepaling' vermeldt, zorgen wij voor een gratis waarde-indicatie van uw woning en bellen wij u op korte termijn voor een vrijblijvende afspraak.