Herenstraat 94, Voorburg

1.500,- p/m

Kenmerken

Status:
beschikbaar
Bouwjaar:
voor 1906
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Deze fraaie winkelruimte is gelegen in het gezellige historische centrum van Voorburg aan de Herenstraat direct tegenover de Franse Kerkstraat.

Er is naast de winkels voor dagelijkse boodschappen, ook een ruime keuze aan (gerenommeerde) restaurants, cafés en allerlei speciaalzaken. Elke zaterdag is er op het Oosteinde een gezellige markt en op steenworp afstand van parken, scholen, openbaar vervoer en station Voorburg. Binnen enkele minuten bent u via de Utrechtsebaan op de uitvalswegen A4/12/13.

In de directe omgeving zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig aan de openbare weg of in de parkeergarage.

INDELING:

De winkelruimte van circa 56 m2 is voorzien van een fraaie met twee deuren te openen winkelpui met dubbelglas, modern toilet en gootsteen, gestucte wanden en gipsplaten plafond met verlichting en elektra aansluitpunten.

-- GEEN HORECA TOEGESTAAN --

HUURVOORWAARDEN:

Huurprijs: € 1.500,- per maand, geen BTW optie.

Huurtermijn: voorkeur 5 + 5 jaar, andere termijnen zijn bespreekbaar, minimaal 2 jaar + optie periode.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering per direct.

Service- en energiekosten: Voor de energie kosten is er een voorschot van € 250,00 per maand welke door middel van een tussenmeter wordt verrekend, energie contract verhuurder is bij Eneco en deze tarieven worden gehanteerd.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een waarborgsom stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met de servicekosten.

Voorbehouden:
- Positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.