Doctor van Noortstraat 113 D, Leidschendam

Vraagprijs: 597.000,- k.k.

Kenmerken

Status:
Verkocht
Soort object:
woonhuis
Soort woning:
eengezinswoning
Bouwjaar:
1969
Oppervlakte:
114 m²
Perceeloppervlakte:
680 m²
Aantal kamers:
5
Slaapkamers:
4
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

LANDELIJK WONEN MET ALLE STADSE GEMAKKEN IN DE NABIJE OMGEVING! DEZE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING MET DUBBELE GARAGE, SCHUUR, VOORTUIN EN ZEER DIEPE ACHTERTUIN BIEDT EEN TAL VAN MOGELIJKHEDEN.

De woning is gelegen in het Groene Hart in het centrum van Stompwijk en biedt prachtig uitzicht over de weilanden. Het royale perceel grenst aan de voorzijde aan het water en is te bereiken middels een fraaie brug. Achter de woning vindt u de riante achtertuin van maar liefst ca. 55 meter diep.

Door de verschillende uitvalswegen A4, A12 en N206 en buslijn 400 (van Zoetermeer naar Leiden) zijn Leidschendam, Voorschoten, Leiden en Zoetermeer gemakkelijk en snel bereikbaar. In Stompwijk zelf kunt u voor de dagelijkse boodschappen naar Boon’s Dagmarkt. Verder zijn er in het dorp een kinderopvang, een basisschool, eetcafés, diverse speeltuintjes en verschillende verenigingen te vinden en wordt het dorp omringd door de recreatiegebieden Vlietlanden, Noord Aa en Driemanspolder.

INDELING:

Entree tot het perceel via de fraaie brug naar de woning. De voortuin is gelegen aan het water. Achtertuin met de schuur, 2 garages en de zeer diepe achtertuin van maar liefst ca. 55 meter.

Entree woning via de zij ingang. Hal met meterkast. Toilet met fonteintje. L-vormige woon-/eetkamer. Eenvoudige nette keuken.

1e Verdieping:
Overloop. Zeer ruime voorslaapkamer. Achterzijslaapkamer met balkon. Tweede achterslaapkamer. Eenvoudige nette douche met wastafel en toilet.

2e Verdieping:
Ruime zolderkamer met de opstelplaats c.v.- gasketel en een dakraam aan de achterzijde. De voorzijde van het dak is voorzien van zonnepanelen.

Kortom, deze twee-onder-een-kapwoning biedt landelijk woongenot met alle stadse gemakken in de nabije omgeving. Door het royale perceel kunnen hobbyisten en/of tuinliefhebbers hier al hun woondromen waarmaken!

Bijzonderheden:
- Landelijk gelegen twee-onder-een-kapwoning met een tal van mogelijkheden;
- Zeer royale achtertuin van ca. 55 meter diep en met een breedte vanaf ca. 5 meter oplopend tot ca. 13 meter;
- De woning is voorzien van 15 zonnepanelen;
- De brug voor de woning is voor 1/3e deel in eigendom;
- Recht van overpad van toepassing bij de brug en bij de garages;
- Asbest-, as is, where is- en ouderdomclausule van toepassing;
- Het pand is NEN 2580 ingemeten, plattegronden en meetstaat zijn beschikbaar;
- Oplevering kan spoedig.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Suggesties

Te koop
Raadhuisstraat 13 in Voorburg
Raadhuisstraat 13 Voorburg4 kamer appartement, 135 m²
599.000,- k.k.
Te koop
Damsigtstraat 29 in Voorburg
Damsigtstraat 29 Voorburg9 kamer appartement, 193 m²
569.000,- k.k.