Prins Johan Willem Frisolaan 421, Leidschendam

Koopsom: 191.250,- k.k.

Kenmerken

Status:
Verkocht onder voorbehoud
Soort object:
appartement
Soort appartement:
galerijflat
Bouwjaar:
1969
Oppervlakte:
80 m²
Aantal kamers:
4
Slaapkamers:
3
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Let op! Lees de hele advertentietekst. Dit betreft een Koopgarant woning.

DE KOOPSOM IS GEBASEERD OP 25% KOOPGARANT KORTING. DE TAXATIEWAARDE BEDRAAGT € 255.000,= K.K. ZONDER KOOPGARANT KORTING. OVER DE KOOPSOM WORDT NIET ONDERHANDELD. HET BETREFT EEN VASTE KOOPSOM. VERKOOP ONDER VOORBEHOUD VAN GUNNING DOOR VERKOPER.

OM IN AANMERKING TE KOMEN:
Interesse in dit appartement? Stuur ons dan een e-mail voor een inschrijfformulier, de eerste 25 aanmeldingen per e-mail kunnen wij in behandeling nemen. Daarna zetten wij de woning op 'onder optie' omdat de inschrijving dan gesloten is. U hoeft ons dus niet te bellen.

Uit de ontvangen inschrijfformulieren zal Vidomes de koper selecteren. Er worden GEEN BEZICHTIGINGEN gedaan en er is GEEN KIJKUUR. Degene die als koper wordt gekozen krijgt uiteraard wel de gelegenheid om het appartement te bezichtigen om de beslissing tot het wel of niet kopen van het appartement te nemen.

OMGEVING:
De Prinsenhof is een wijk met een gevarieerd woningaanbod, en een bijzonder binnengebied met onder andere een Brede School en volop ruimte voor recreatie en speelplekken voor kinderen van alle leeftijden. U kunt er ruim en betaalbaar wonen in een groene omgeving vlakbij winkels en andere voorzieningen. De Prinsenhof is goed bereikbaar, en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Prinsenhof heeft zijn eigen winkelcentrum aan de Prins Frederiklaan en is op korte afstand gelegen van het Zwem- en sportcentrum “de Fluit” en het winkelcentrum "Mall of the Netherlands". Openbaar vervoer treft u op loopafstand, de uitvalswegen (A-4/12/13/N44) binnen 5 autominuten.

Aan de Prins J.W. Frisolaan (oneven nummers) zijn in 2010 / 2011 twee appartementencomplexen geheel gerenoveerd. De woningen liggen allen met hun (vergrote) balkons aan het fraaie stadspark. In deze flatgebouwen treft u 3 - 4 - 5 en 6 kamer appartementen.

VERKOOP VOORWAARDEN:
U krijgt van Vidomes een korting van maximaal 25% op de taxatiewaarde. Dat scheelt u aanzienlijk in uw woonlasten. Met Koopgarant bent u bovendien verzekerd van een snelle verkoop als u weer gaat verhuizen. Vidomes koopt de woning gegarandeerd binnen drie maanden van u terug.

Aan het kopen van een Koopgarant-woning zijn een aantal voorwaarden verbonden. Zo heeft u een zelfbewoningplicht, wat onder andere betekent dat u de woning niet mag onderverhuren. Daarnaast moet u uw hypotheek afsluiten met Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Bovendien wordt, als u de woning terug verkoopt aan Vidomes, alles geregeld via de koopgarantbepalingen. Een onafhankelijk taxateur bepaalt de marktwaarde van uw woning bij aan- en verkoop. De aan- en verkoopprijs is een vastgestelde prijs, u kunt hier dus niet over onderhandelen.

INKOMENS VOORWAARDEN:
1. Het bruto verzamelinkomen bij eenpersoonshuishoudens mag niet meer bedragen dan € 44.035,-
Het bruto verzamelinkomen bij meerpersoonshuishoudens van 2 of meer personen mag niet meer bedragen dan
€ 48.625,-
Het inkomen zal moeten worden aangetoond middels o.a. een inkomensverklaring van de belastingdienst, een
werkgeversverklaring + recente loongegevens.
2. Bij drie kamer woningen of meer geldt een voorrang voor meerpersoonshuishoudens.
3. Voorrang voor huurders die een sociale huurwoning van Vidomes achterlaten.
4. Pre-approval certificaat hypotheek oftewel u dient de haalbaarheid van de hypotheek aan te tonen middels een
hypotheekberekening van een hypotheekadviseur.

Voor meer informatie over Koopgarant kijkt u op de internetsite www.opmaat.nl. U vindt hier alles over dit unieke product.

INFORMATIE OVER HET APPARTEMENT:
Fraaie, ruim en afgesloten entree met bellentableau, trappenhuis en lift; via de galerij komt u bij de appartementen.

4-kamer appartement (3 slaapkamers) op de 4e verdieping met ruim zonnig balkon en eigen fietsenberging:

INDELING: entree, hal, lichte woonkamer, drie slaapkamers, ruime moderne keuken, toilet met fonteintje en gemoderniseerde badkamer.

Aan de voorzijde bevindt zich de moderne keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koel/vriescombinatie, vaatwasser, oven en gasfornuis, alsmede de (hoofd)slaapkamer. Aan de achterzijde bevindt zich de lichte ruime woonkamer en de andere 2 slaapkamers. Via de woonkamer en een van de achter slaapkamers is het balkon bereikbaar. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en aansluiting voor de wasmachine/droger. Separaat toilet met fonteintje. Tevens bevindt zich in de keuken de cv ketel.

Nagenoeg het hele appartement is voorzien van een mooie laminaatvloer.

Het appartement heeft een eigen fietsenberging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Actieve VVE, bijdrage woning met berging ca. € 185,- maand, exclusief voorschot stookkosten ca. € 95,- per maand;
- In verband met de toekomstige verduurzaming van het appartementencomplex is de verwachting dat de VVE bijdrage binnen ca. 5 jaar zal worden verhoogd. Deze verhoging staat los van een eventuele jaarlijkse reguliere verhoging;
- Individuele cv-installatie met warmwatervoorziening;
- Volledig voorzien van dubbele beglazing;
- Complex beheerder aanwezig;
- Entreehal en liften met permanente camera beveiliging;
- Ouderdoms-, asbest- en niet bewoningsclausule van toepassing;
- Projectnotaris Caminada Notarissen te Rijswijk.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.