Molenstraat 34, Den Haag

650.000,- k.k.

Kenmerken

Status:
beschikbaar
Bouwjaar:
-
Perceeloppervlakte:
41 m²
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Vierlaags woon-/winkelpand in autoluwe straat, gelegen in het historische en chique Hofkwartier. Ingeklemd tussen de Prinsestraat, Noordeinde, Hoogstraat en nabij Plaats & Binnenhof, Hofvijver.

In dit gedeelte is er een grote diversiteit aan exclusieve detaillisten in de meubel-, mode-, schoenen- en juweliersbranche. Daarnaast ook een aantal hoogwaardige hotels en allerlei soorten gezellige en goede horeca. Kortom; gegarandeerde loop.

Indeling; entree op straatniveau, waarbij u direct 'binnen' bent. Deze ruimte op de begane grond is totaal 11,5 meter diep, 3,17 meter hoog en 3,30 meter breed. Halverwege treft u de quasi open trap naar de kelder aan. Deze kelder is nagenoeg 7 meter lang, 1,86 meter hoog en 2,66 meter breed.
Aan de achterzijde van de begane grond treft u de afsluitbare doorgang aan naar het bovengelegen gedeelte. Maar eerst het toilet met fontein.

Dan trap naar de;

1e etage; overloop met tweede toilet. Doorgang naar de prachtige woonkamer ensuite met hoog ornamenten plafond (2,98 meter), schouwen en speelse erker aan de voorzijde met leuk kunnen doorkijken door de straat. De woonkamer is totaal 8,77 lang en 3,30 meter breed. Plus 1 vaste kast.

Dan terug naar de overloop, trap naar de;

2e etage; lange overloop met eerst de keuken (gelegen aan de achterzijde) van 2,45 meter breed en 2,45 meter lang. Hier tevens de opstelplaats van de CV-combiketel.

Voorkamer in gebruik als slaapkamer van 4,15 meter lang en 3,28 meter breed. Doorgang naar de badkamer met vaste wastafel en separate douche.

Via de overloop naar de trap om naar de;

3e etage te gaan. Deze 3e etage is 8,62 meter lang en 2,85 breed. Eigenlijk breder maar heeft schuine wanden en je mag pas meten vanaf 1,5 meter hoogte. Deze verdieping heeft een huidige vrije hoogte van 1,97 meter en dient derhalve creatief te worden verbouwd om die paar centimeter 'hoger' werkbaarder te maken. Er zit overigens een raam aan de voorzijde en een velux-raam aan de achterzijde.

Wat u verder wilt weten;

- volgens de NEN2580 slechts 122m2 oppervlakte ivm hoogte 3e etage, echter eenvoudig op te lossen. In totaal bruto zelfs 172m2 oppervlakte;
- winkelruimte 37 m2 , woonruimte 85 m2 en een kelder van 19 m2;
- wonen & werken op sjieke stand;
- autoluwe straat;
- veel historie;
- pand komt uit de verhuur;
- asbest-, ouderdoms- en niet bewoningsclausule van toepassing;
- as-is, where-is clausule;
- beschermd dorps-/stadsgezicht;
- oplevering in overleg.

Suggesties

Te koop
Badhuisweg 55 in Den Haag
Badhuisweg 55 Den Haagbelegging
725.000,- k.k.