Jacobus Bellamyhove 35 E, Zoetermeer

1.075,- p/m

Kenmerken

Status:
Verhuurd
Soort object:
appartement
Soort appartement:
galerijflat
Bouwjaar:
2011
Oppervlakte:
80 m²
Aantal kamers:
3
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

U KUNT NIET MEER REAGEREN OP DEZE WONING. VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING KUNNEN ER GEEN AFSPRAKEN MEER GEMAAKT WORDEN VOOR DEZE WONING!

Modern en ruim (ca. 80 m²) 3-kamer appartement met 2 balkons en eigen berging op de begane grond. De woning is gelegen in het fraaie appartementencomplex BellaHove, vlakbij het centrum (stadshart) van Zoetermeer, winkelcentrum Buytenwegh, verschillende sportfaciliteiten ( o.a. tennis, voetbal, paardrijden, etc.), basis- en voortgezet onderwijs, het Buytenpark, openbaar vervoer (Randstad Railstations Voorweg & Buytenwegh ), diverse medische diensten, directe uitvalswegen naar Leiden & Den Haag en de rijkswegen A12 en A4.

Indeling: Entree via gesloten bellentableau, trap/lift naar 3e verdieping, galerij, entree appartement: hal met modern toilet, meterkast en berging met wasmachine/drogeraansluiting, ruime woonkamer v.v. 2 balkons en moderne open keuken met inbouwapparatuur, 2 ruime slaapkamers, moderne badkamer met ligbad en separate douchecabine.
Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming.

NB: De foto's zijn van een vergelijkbare woning.

Bijzonderheden:
- het appartement heeft een eigen bergruimte op de begane grond
- volledig voorzien van dubbele beglazing
- om het complex is voldoende vrije parkeerruimte
- de huurprijs bedraagt € 1.075,= per maand + € 40,53 servicekosten
- oplevering kan snel

Verhuurvoorwaarden:
* Huurperiode minimaal 1 jaar.
* U dient aan de onderstaande norm te voldoen, indien u in aanmerking wenst te komen voor een woning:

Niet-zelfstandigen:
Op basis van 1 inkomen dient het bruto jaarinkomen te bedragen:
• Minimaal 35 x de kale maandhuur voor een alleenverdiener

Op basis van twee inkomens:
• Samen minimaal 40 x de maandhuur, waarbij minimaal 30x de kale maandhuur per persoon de ondergrens is. Het moet hier wel gaan om een huurovereenkomst die beide aanvragers aangaat. Zij moeten derhalve beiden als contractpartij in de huurovereenkomst worden opgenomen.

Zelfstandigen:
Het bruto inkomen is gelijk aan het meerjarengemiddelde van de nettowinst (omzet minus bedrijfslasten) uit de bedrijfsvoering. Voor dit bruto inkomen geldt dezelfde inkomenseis als bij “inkomenseis niet zelfstandigen”. Daarnaast wordt er door de huurder een waarborgsom gesteld met een minimum van 3x de maandhuur exclusief servicekosten.

Een waarborgsom kan van toepassing zijn als het verschil – tussen uw inkomen en de gestelde eis – kleiner is dan 3 maanden de kale huurprijs van de woning. Indien een waarborgsom van toepassing is, dan dient deze vóór sleuteloverdracht te zijn bijgeschreven op rekening van eigenaar. Bij uitblijven van betaling vóór sleuteloverdracht, zal er geen sleuteloverdracht met u plaatsvinden. De waarborgsom wordt gesteld gedurende de gehele huurperiode en is derhalve voor onbepaalde tijd. Over de betaalde waarborgsom ontvangt u geen rente.

Gepensioneerden
Indien u gepensioneerd bent, verzoeken wij u kopieën mee te zenden met het inschrijfformulier waaruit blijkt wat uw bruto jaarlijkse inkomsten of toeslagen zijn. Wij houden er rekening mee dat gepensioneerden circa 30% minder inkomstenbelasting betalen en met de inkomenseis wordt hier als volgt rekening mee gehouden: jaarinkomen /100X130 = ……. Het bedrag dat hieruit komt dient u dan te delen door de inkomenseis om te zien voor welk bedrag u maximaal kunt huren.

Eigen vermogen
Indien u eigen vermogen heeft en dit vermogen van belang is om mee te rekenen bovenop het inkomen, dan mogen wij 10% van dit vermogen meerekenen als inkomen.

Suggesties

Te huur
Koningin Julianalaan 124 in Voorburg
Koningin Julianalaan 124 Voorburg5 kamer appartement, 110 m²
1.150,- p/m
Te huur
Monseigneur van Steelaan 244 in Voorburg
Monseigneur van Steelaan 244 Voorburg3 kamer appartement, 73 m²
1.100,- p/m
Te huur
Managuahof 24 in Den Haag
Managuahof 24 Den Haag3 kamer appartement, 94 m²
1.050,- p/m