Gravin Juliana van Stolberglaan 799, Leidschendam

Vraagprijs: 150.000,- k.k.

Kenmerken

Status:
Verkocht onder voorbehoud
Soort object:
appartement
Soort appartement:
galerijflat
Bouwjaar:
1960-1970
Oppervlakte:
70 m²
Aantal kamers:
4
Slaapkamers:
3
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Interesse in dit appartement? Stuur ons dan een e-mail voor een inschrijfformulier, de eerste 25 aanmeldingen per email kunnen wij in behandeling nemen. Daarna zetten wij de woning op verkocht onder voorbehoud omdat de inschrijving dan gesloten is.

Uit de ontvangen inschrijfformulieren zal Vidomes de koper selecteren. Er worden GEEN bezichtigingen gedaan en er is geen KIJKUUR, degene die als koper wordt gekozen krijgt uiteraard wel de gelegenheid om het appartement te bezichtigen om de beslissing tot het wel of niet kopen van het appartement te nemen.


Gravin Juliana van Stolberglaan 799 Leidschendam

CENTRAAL IN DE GROENE WIJK “PRINSENHOF” OP DE 4E VERDIEPING IN HET IN 2006 GERENOVEERDE COMPLEX GELEGEN 4-KAMER APPARTEMENT MET CA. 70 M² WOONOPPERVLAK EN VERGROOT BALKON.

Fraaie vernieuwde afgesloten portiekentree met automatische deuren, lift, bellentableau en postboxen. Door de hoogte van de entree, de videobewaking en het gebruik van transparante materialen heeft het complex een lichte en veilige uitstraling.

Via de lift of het trappenhuis bereikt u de verdieping, de appartementen worden ontsloten via een galerij.

Entree appartement, gang met toilet, nette badkamer met douche, wastafel en opstelplaats wasmachine, aan 2 zijden bereikbaar te maken, ruime woonkamer, toegang naar hoofdslaapkamer met toegang tot vergroot balkon van ca. 7 m² op het Zuidoosten, 2 voorslaapkamers, moderne keuken v.v. diverse apparatuur en toegang naar bergkast v.v. opstelplaats c.v. ketel.

Eigen fietsenberging in de onderbouw.

LET OP: de uitvoering van de basisplattegrond wijkt af.

N.B. Deze woning betreft een Koopgarant woning.

U krijgt van Vidomes een korting van maximaal 25% op de taxatiewaarde. Dat scheelt u aanzienlijk in uw woonlasten. Met Koopgarant bent u bovendien verzekerd van een snelle verkoop als u weer gaat verhuizen. Vidomes koopt de woning gegarandeerd binnen drie maanden van u terug.

VOORWAARDEN:
Aan het kopen van een Koopgarant-woning zijn een aantal voorwaarden verbonden. Zo heeft u een zelfbewoningplicht, wat onder andere betekent dat u de woning niet mag onderverhuren. Daarnaast moet u uw hypotheek afsluiten met Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Bovendien wordt, als u de woning terug verkoopt aan Vidomes, de winst of het verlies gedeeld in een verhouding van 37,5% voor Vidomes en 62,5% voor u.
Een onafhankelijk taxateur bepaalt de marktwaarde van uw woning bij aan- en verkoop. De aan- en verkoopprijs is een vastgestelde prijs, u kunt hier dus niet over onderhandelen.

1. Het bruto verzamelinkomen bij 1 en 2 personen mag niet meer bedragen dan € 39.055,-
Het bruto verzamelinkomen bij gezinnen vanaf 3 personen mag niet meer bedragen dan € 43.574,-
Het inkomen zal moeten worden aangetoond middels een inkomensverklaring van de belastingdienst + recente loongegevens.

2. Bij vier kamer woningen voorrang voor meerpersoonshuishoudens.

3. Voorrang voor huurder die een corporatiewoning van Vidomes achterlaat

4. Berekening max. eigen vermogen: niet meer dan 1/4 eigen geld van koopprijs zonder korting

De internetsite www.opmaat.nl vertelt u meer over dit unieke product.

DE KOOPSOM IS GEBASEERD OP 25% KOOPGARANT KORTING. BIJ DE TAXATIEWAARDE BEDRAAGT DE KOOPSOM
€ 200.000,= K.K.

VERKOOP ONDER VOORBEHOUD VAN GUNNING DOOR VERKOPER.

Bijzonderheden:
- Het complex is in 2005/2006 geheel gerevitaliseerd
- Individuele c.v.-installatie met warmwatervoorziening
- Actieve VvE met een bijdrage van ca. € 149,05 p.m. (woning en berging) inclusief voorschot waterkosten ca. € 11,= p.m.
- Politiekeurmerk: “Veilig Wonen”
- Volledig voorzien van dubbele beglazing
- Complex beheerder aanwezig
- Entreehal en liften met permanente camera beveiliging
- Ouderdoms-, asbest- en niet bewoningsclausule van toepassing
- Transport via Caminada Notarissen te Rijswijk

Samen met de Gemeente is een stedenbouwkundig plan opgesteld om de wijk Prinsenhof te revitaliseren. Door middel van de gezamenlijke inspanningen van de Gemeente en de woningbouw corporaties zijn zowel appartementencomplexen als de openbare ruimte gerevitaliseerd. Prinsenhof heeft zijn eigen winkelcentrum aan de Prins Frederiklaan en is op korte afstand gelegen van het Zwem- en sportcentrum “de Fluit” en het winkelcentrum “Leidsenhage”.

Huis kopen? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Suggesties

Te koop
John F. Kennedylaan 45 in Rijswijk
John F. Kennedylaan 45 Rijswijk2 kamer appartement, 55 m²
169.000,- k.k.