Prinses Annalaan 207, Leidschendam

Koopsom: 93.750,- k.k.

Kenmerken

Status:
Verkocht
Soort object:
appartement
Soort appartement:
galerijflat
Bouwjaar:
1960-1970
Oppervlakte:
75 m²
Aantal kamers:
4
Slaapkamers:
3
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

IN GERENOVEERD EN GEMODERNISEERD COMPLEX MET LIFT GELEGEN 4 KAMER (KOOPGARANT) APPARTEMENT OP DE 5e VERDIEPING MET EIGEN BERGING OP DE BEGANE GROND.

INDELING: ruime en lichte afgesloten entreehal met automatische entreedeuren, lift naar 5e verdieping, galerij, entree appartement, gang, doorloop naar (op het Zuidwesten georiënteerde) woonkamer van circa (ca.5.95 x 3.60) en open keuken (ca. 3.40 x 2.25) voorzien van diverse inbouwapparatuur te weten; 5pits-gaskookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron, koel-vrieskast en vaatwasser, hal met toilet en badkamer v.v. bad, wastafel, radiator en wasmachineaansluiting, slaapkamer aan de galerijzijde (ca. 4.20x2.75), twee slaapkamers aan de voorzijde respectievelijk (3.15 x 1.80 en 4.20x2.30), met toegang tot het vergrote balkon op het Zuidwesten. Eigen berging op de begane grond.

Deze woning betreft een Koopgarant woning.

U krijgt van Vidomes een korting van maximaal 25% op de taxatiewaarde. Dat scheelt u aanzienlijk in uw woonlasten. Met Koopgarant bent u bovendien verzekerd van een snelle verkoop als u weer gaat verhuizen. Vidomes koopt de woning gegarandeerd binnen drie maanden van u terug.

Voorwaarden

Aan het kopen van een Koopgarant-woning zijn een aantal voorwaarden verbonden. Zo heeft u een zelfbewoningplicht, wat onder andere betekent dat u de woning niet mag onderverhuren. Daarnaast moet u uw hypotheek afsluiten met Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Bovendien wordt, als u de woning terug verkoopt aan Vidomes, de winst of het verlies gedeeld in een verhouding van 37,5% voor Vidomes en 62,5% voor u.
Een onafhankelijk taxateur bepaalt de marktwaarde van uw woning bij aan- en verkoop. De aan- en verkoopprijs is een vastgestelde prijs, u kunt hier dus niet over onderhandelen.
Ook mag het bruto verzamelinkomen van u en uw eventuele partner niet meer bedragen dan € 44.800. U dient het inkomen aan te tonen met recente salarisstroken en/of een inkomensverklaring van de belastingdienst(voorheen IB60)

De internetsite www.opmaat.nl vertelt u meer over dit unieke product.

DE KOOPSOM IS GEBASEERD OP 25% KOOPGARANT KORTING. BIJ 0% KORTING BEDRAAGT DE KOOPSOM € 125.000,= K.K. VERKOOP ONDER VOORBEHOUD VAN GUNNING DOOR VERKOPER.

Bijzonderheden:
- Entreehal en liften met permanent camera beveiliging;
- Collectieve warmwatervoorziening;
- Geheel voorzien van dubbel glas;
- Blokverwarming met individuele bemetering;
- Actieve V.v.E. maandbijdrage € 219,= per maand, incl voorschot stookkosten en warmwater (ca. € 70,=)

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Samen met de Gemeente is een stedenbouwkundig plan opgesteld om de wijk Prinsenhof te revitaliseren. Door middel van de gezamenlijke inspanningen van de Gemeente en de woningbouw corporaties zijn zowel appartementencomplexen als de openbare ruimte gerevitaliseerd. Prinsenhof heeft zijn eigen winkelcentrum aan de Prins Frederiklaan en is op korte afstand gelegen van het Zwem- en sportcentrum “de Fluit” en het winkelcentrum “Leidsenhage”.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.