Ecodusweg 31, Delft

Vraagprijs: 149.500,- k.k.

Kenmerken

Status:
Ingetrokken
Soort object:
appartement
Soort appartement:
portiekflat
Bouwjaar:
1991-2000
Oppervlakte:
79 m²
Aantal kamers:
3
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Bijzonder licht en ruim 3 KAMER APPARTEMENT MET ZONNIG BALKON op eerste verdieping van het energiezuinig en milieubewust gebouwde appartementencomplex "Ecodus". Gelegen in deze Eco-wijk met een rustige en groene woonomgeving, heeft u diverse speel- en sportvelden in de directe omgeving, alsmede de uitvalswegen richting Den Haag en Rotterdam, A4 en A13 en met circa 10 minuten fietsafstand bereikt u in het centrum en het station van Delft.

Het complex Ecodus heeft een aantal gemeenschappelijke voorzieningen. Zo zijn in het huidige pand de tuin en de dakterrassen voor iedereen toegankelijk en worden er enkele logeerkamers centraal beheerd. Deze kunnen voor één of meer nachten door individuele bewoners tegen geringe vergoeding gebruikt worden. Naast deze gemeenschappelijke voorzieningen zijn de bewoners ook eigenaar van verschillende kamers/bergruimten in het pand. Deze worden voor langere tijd verhuurd aan bewoners. De inkomsten komen ten goede aan de VVE.

Vanuit de speels gevormde woonkamer van dit appartement heeft u vrij uitzicht over groenvoorziening en de ligging zorgt ervoor dat deze woning een zonnige lichtinval heeft.

INDELING:
Entree op de begane grond met bellentableau en brievenbussen, afgesloten hal met lift en trappenhuis.
Eerste verdieping: entree van de woning, L-vormige hal met toegang tot alle ruimtes, ruim toilet met fonteintje, inpandige berging, eenvoudig gemoderniseerde doch ruime badkamer voorzien van ligbad, wastafel en wasmachine aansluiting, heerlijk lichte woonkamer door de vele raampartijen en openslaande deuren naar het ruime balkon, half open keuken met eenvoudig blok in
l-opstelling welke is voorzien van een keramische kookplaat en vaatwasser, 2 slaapkamers; gemeenschappelijke fietsenberging in de onderbouw.

Circa afmetingen:
- woonkamer 6.00x5.00 deels 3.95
- keuken 3.00x2.50
- slaapkamer 5.70x4.00 toelopend naar 1.82
- slaapkamer 4.67x4.20 toelopend naar 2.10
- badkamer 2.95x1.70
- balkon 3.95x1.60

Bijzonderheden:
- erfpacht eeuwigdurend afgekocht.
- actieve Vve, € 215,75 per maand
- voorschot stookkosten en warm water € 90,- per maand (met verbruikmeters)
- het gebouw is gebouwd met veel aandacht voor energiebesparing
- gemeenschappelijke tuin en 3 gemeenschappelijke dakterrassen
- binnen het gebouw zijn tegen een kleine vergoeding logeerkamers te gebruiken. Handig voor gasten!
- oplevering kan eventueel snel

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Suggesties

Te koop
Aart van der Leeuwkade 156 in Voorburg
Aart van der Leeuwkade 156 Voorburg3 kamer appartement, 56 m²
139.000,- k.k.