Zaagmolenstraat 23, Leidschendam

1.195,- p/m

Kenmerken

Status:
Verhuurd
Soort object:
appartement
Soort appartement:
bovenwoning
Bouwjaar:
na 2001
Oppervlakte:
103 m²
Aantal kamers:
4
Slaapkamers:
3
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Modern en ruim (ca. 103m²) 4-kamer appartement op de 5e (TOP)etage van het prachtig gelegen appartementencomplex "De Zaagmolen". Het complex is gelegen in het historische, vernieuwde Damcentrum, om de hoek van de winkels op de Damlaan en diverse restaurants aan "De Sluisjes", openbaar vervoer en dichtbij de uitvalswegen A4 en A12.
Het appartement heeft 3 slaapkamers, een eigen berging in de onderbouw en een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

Indeling: gesloten entree met bellentableau, centrale hal met lift, entree appartement: ruime hal met garderobekast, ruime L-vormige woonkamer met open, moderne keuken met inbouwapparatuur, toegang tot balkon/terras met fraai uitzicht, 3 slaapkamer, badkamer met ligbad, douche en vaste wastafel, separaat toilet, ruime berging met wasmachine-aansluiting.

Bijzonderheden:
- prachtig gelegen, modern appartement met 3 slaapkamers
- eigen berging en parkeerplaats in de parkeergarage
- de huurprijs is als volgt opgebouwd: vraagprijs € 1.195 + € 50,00 servicekosten + € 58,00 voor de parkeerplaats in de garage
- oplevering per 1 juni 2019

Verhuurvoorwaarden:
* Huurperiode minimaal 1 jaar.
* U dient aan de onderstaande norm te voldoen, indien u in aanmerking wenst te komen voor een woning.

Niet-zelfstandigen:
Op basis van 1 inkomen dient het bruto jaarinkomen te bedragen:
• Minimaal 45x de kale maandhuur voor een alleenverdiener

Op basis van twee inkomens:
• Samen minimaal 70x de maandhuur, waarbij minimaal 30x de kale maandhuur per persoon de ondergrens is. Het moet hier wel gaan om een huurovereenkomst die beide aanvragers aangaat. Zij moeten derhalve beiden als contractpartij in de huurovereenkomst worden opgenomen.

Zelfstandigen:
Het bruto inkomen is gelijk aan het meerjaarsgemiddelde van de nettowinst (omzet minus bedrijfslasten) uit de bedrijfsvoering. Voor dit bruto inkomen geldt dezelfde inkomenseis als bij “inkomenseis niet zelfstandigen”. Daarnaast wordt er door de huurder een waarborgsom gesteld met een minimum van 3x de maandhuur exclusief servicekosten.

Een waarborgsom kan van toepassing zijn als het verschil – tussen uw inkomen en de gestelde eis – kleiner is dan 3 maanden de kale huurprijs van de woning. Indien een waarborgsom van toepassing is, dan dient deze vóór sleuteloverdracht te zijn bijgeschreven op rekening van eigenaar. Bij uitblijven van betaling vóór sleuteloverdracht, zal er geen sleuteloverdracht met u plaatsvinden. De waarborgsom wordt gesteld gedurende de gehele huurperiode en is derhalve voor onbepaalde tijd. Over de betaalde waarborgsom ontvangt u geen rente.

Gepensioneerden
Indien u gepensioneerd bent, verzoeken wij u kopieën mee te zenden met het inschrijfformulier waaruit blijkt wat uw bruto jaarlijkse inkomsten of toeslagen zijn. Wij houden er rekening mee dat gepensioneerden circa 30% minder inkomstenbelasting betalen en met de inkomenseis wordt hier als volgt rekening mee gehouden: jaarinkomen /100X130 = ……. Het bedrag dat hieruit komt dient u dan te delen door de inkomenseis om te zien voor welk bedrag u maximaal kunt huren.

Eigen vermogen
Indien u eigen vermogen heeft en dit vermogen van belang is om mee te rekenen bovenop het inkomen, dan mogen wij 10% van dit vermogen meerekenen als inkomen.

Suggesties

Te huur
Keltenlaan 45 in Voorburg
Keltenlaan 45 Voorburg3 kamer appartement, 70 m²
1.140,- p/m