Westeinde 61, Voorburg

Vraagprijs: 639.000,- k.k.

Kenmerken

Soort object:
appartement
Soort appartement:
bovenwoning
Bouwjaar:
1901
Oppervlakte:
194 m²
Aantal kamers:
6
Slaapkamers:
3
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

UNIEK EN RUIM DUBBEL BOVENHUIS (CIRCA 194 M2) MET 3/4 SLAAPKAMERS, DAKTERRAS VAN CIRCA 35 M2, VOORTUIN EN VEEL BERGRUIMTE.

De centrale ligging is ideaal nabij openbaar vervoer, uitvalswegen (A4/A12/A13), het oude centrum van Voorburg met onder meer de gezellige Herenstraat met een diversiteit aan horeca en winkels, sportgelegenheden, speeltuinen (Opa's Veldje, Agora) en scholen. Het centrum van Den Haag is gelegen op slechts 10 fietsminuten.

INDELING:
Voortuin. Entree woning op straatniveau. Meterkast en ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld fietsen of een kinderwagen. Trap naar 1e verdieping.

1e Verdieping:
Overloop. Bergkast. Modern toilet met fonteintje. Ruime en sfeervolle woonkamer voorzien van verschillende stijldetails zoals plafondlijsten glas-in-lood ramen, open haard en en-suite deuren richting de eetkamer. Ruime open keuken voorzien van divers inbouwapparatuur. Vanuit de eetkamer en de keuken is het ruime dakterras te bereiken. Hier bevindt zich een ruime berging.

Werk-/studeerkamer aan de voorzijde (ideaal is om thuis te werken). Middels een trap vanuit de hal naar de 2e verdieping.

2e Verdieping:
Overloop. Bergkast. Moderne ruime badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel en toegang tot het balkon. Op deze verdieping verbinden zich 3 slaapkamers, een achterslaapkamer, zijslaapkamer met inloopkast en een voorslaapkamer.

Bijzonderheden:
- Veel buitenruimte aanwezig, dakterras, balkon en voortuin;
- De VvE is ingeschreven bij de KvK, er is een opstalverzekering en rekeningoverzicht, maar er is op dit moment geen maandelijkse bijdrage;
- Asbest- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Woning is NEN 2580 ingemeten en plattegronden en meetstaat beschikbaar;
- Oplevering in overleg.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Suggesties

Te koop
Molenwijkstraat 3 in Voorburg
Molenwijkstraat 3 Voorburg6 kamer woonhuis, 157 m²
680.000,- k.k.
Te koop
Damsigtstraat 29 in Voorburg
Damsigtstraat 29 Voorburg9 kamer appartement, 193 m²
579.000,- k.k.
Te koop
Raadhuisstraat 52 in Voorburg
Raadhuisstraat 52 Voorburg4 kamer appartement, 191 m²
700.000,- k.k.
Te koop
Koninginnelaan 69 in Rijswijk
Koninginnelaan 69 Rijswijk6 kamer woonhuis, 173 m²
635.000,- k.k.