Vuursteen 79, Den Haag

Vraagprijs: 385.000,- k.k.

Kenmerken

Status:
Verkocht
Soort object:
appartement
Soort appartement:
portiekflat
Bouwjaar:
2006
Oppervlakte:
104 m²
Aantal kamers:
4
Slaapkamers:
3
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

In het centrum van Ypenburg is dit ruime 4 KAMER APPARTEMENT gelegen op de 6e verdieping met bijzonder fraai uitzicht over water en groen. De woning is gelegen in een kleinschalig appartementencomplex met een fraaie binnentuin en heeft de beschikking over een aparte berging. (een eigen parkeerplaats is erbij te kopen)

Het winkelcentrum Ypenburg met een ruim aanbod aan winkels, diverse horecazaken voor een kopje koffie of lekkere maaltijd en openbaar vervoer liggen om de hoek. Maar ook (internationale) scholen, de Dobbeplas en Het Delftse Hout zijn op korte afstand te bereiken. Middels de nabij gelegen uitvalswegen A-4, A-12 en A-13 zijn Delft, Rijswijk, Den Haag Centrum, Scheveningen, Nootdorp, Leidschendam en Voorburg zeer snel te bereiken.

Entree begane grond, ruime ontvangst hal met bellentableau, toegang trappenhuis en lift. Het appartement is op de zesde verdieping gesitueerd. Door het open karakter komt het totaal als zeer vriendelijk over. Ook de binnentuin draagt bij aan dit prettige woonklimaat.

INDELING:
entree appartement, tochtportaal, ruime woon-/eetkamer, moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, slaapkamer met toegang tot de loggia (dient altijd vrij te blijven, is tevens vluchtweg) met fraai uitzicht, moderne badkamer met twee wastafels, inloopdouche en toilet, wasruimte, voorslaapkamer, tussenslaapkamer, eet-/slaapkamer, modern toilet met fontein, eigen berging onder het pand.


Bijzonderheden:
- bouwjaar 2006
- eventueel parkeerplaats in de parkeergarage te koop, koopprijs € 12.500,00 k.k.
- actieve VvE, bijdrage ca. € 241,60 per maand, appartement en berging
- stadsverwarming
- niet-bewoningsclaulsule van toepassing
- de woning is NEN 2580 ingemeten en plattegrond beschikbaar
- oplevering per direct mogelijk


Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Suggesties

Te koop
Noordenburglaan 10 in Voorburg
Noordenburglaan 10 Voorburg4 kamer appartement, 80 m²
395.000,- k.k.
Te koop
Siergaarde 139 in Rijswijk
Siergaarde 139 Rijswijk6 kamer woonhuis, 129 m²
409.000,- k.k.
Te koop
Vlietweg 113 in Leidschendam
Vlietweg 113 Leidschendam5 kamer woonhuis, 107 m²
435.000,- k.k.