Vreeswijkstraat 243, Den Haag

Vraagprijs: 249.000,- k.k.

Kenmerken

Status:
Verkocht onder voorbehoud
Soort object:
appartement
Soort appartement:
benedenwoning
Bouwjaar:
1931-1944
Oppervlakte:
94 m²
Aantal kamers:
4
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Help mee

Lees hier unieke informatie zoals herinneringen, kenmerken of nuttige voorzieningen over de woning, rechtstreeks van de verkoper!

Helpmee.nl

Omschrijving

Goed onderhouden en tegenover het Zuiderpark gelegen royale 3/4 kamer parterrewoning 94m2) met voortuin en zonnige achtertuin met ruime bergingen.

Zeer gunstig gelegen t.o.v. winkels (Almeloplein, Leyweg), openbaar vervoer en diverse scholen. Groen-, sport- en recreatievoorzieningen (Zuiderpark) alsmede zee, strand en duinen goed bereikbaar.

INDELING:

Voortuin, entree woning, hal, voorslaapkamer, ruime gang met bergkast, nette badkamer met douche en wastafelmeubel, toilet met fontein, zeer ruime woon/eetkamer met parketvloer, erker en toegang tot de achtertuin d.m.v schuifpui deuren, eenvoudig moderne keuken met diverse Miele apparatuur en wasmachine aansluiting, achterslaapkamer met toegang tot de achtertuin d.m.v. openslaande deuren, ruime achtertuin met berging en gelegen op NW.

Voor uitgebreide maatvoering verwijzen wij u naar de plattegrond.

Bijzonderheden:
- Vrij uitzicht naar het mooie Zuiderpark
- geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- actieve VvE € 63,00
- gelegen op eigen grond
- ouderdom- en asbestclausule van toepassing
- NEN2580 ingemeten en plattegrond en meetstaat aanwezig
- oplevering in overleg

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.