van Halewijnlaan 218, Voorburg

Vraagprijs: 200.000,- k.k.

Kenmerken

Soort object:
appartement
Soort appartement:
portiekwoning
Bouwjaar:
1931
Oppervlakte:
74 m²
Aantal kamers:
4
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Help mee

Lees hier unieke informatie zoals herinneringen, kenmerken of nuttige voorzieningen over de woning, rechtstreeks van de verkoper!

Helpmee.nl

Omschrijving

HEERLIJK RUIM EN SFEERVOL 3/4 KAMER APPARTEMENT OP DE EERSTE VERDIEPING MET DEELS KUNSTSTOF KOZIJNEN MET DUBBEL GLAS, CENTRALE VERWARMING EN EEN BALKON.

Op loopafstand van de buurtwinkels en nabij het gezellige oude centrum van Voorburg alsmede het moderne winkelcentrum de Julianabaan. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, uitvalswegen A4, A12, A13, N44, sportgelegenheden en scholen. Het centrum van Den Haag is gelegen op 10 fiets minuten.

Een ruim en licht appartement met balkon op gunstige locatie! Laat u verrassen door deze fraaie woning, maak een afspraak voor een bezichtiging.

INDELING:
Portiek, entree appartement, hal met meterkast, voorslaapkamer, modern toilet, badkamer met douche.
Ruime en lichte woonkamer met erker en plafondhoogte van 2,76. Aan de achterzijde de gemoderniseerde keuken met opstelplaats wasmachine, CV-combiketel en toegang tot het balkon. Eveneens aan de achterzijde de 2e slaapkamer met een wastafel.

Bijzonderheden:
- VVE bijdrage € 75,- per maand
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- 2010 Onderhoud aan voor- en achtergevelbalkons;
- 2011 Vernieuwen dakbedekking;
- 2011 Vernieuwen riolering bgg;
- 2014 Schilderen trapleuningen portiek en daklijsten voor- en achterkant;
- ouderdoms- en asbestclausule van toepassing

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.

Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.