Van der Duynstraat 32, Den Haag

Vraagprijs: 185.000,- k.k.

Kenmerken

Status:
Verkocht
Soort object:
appartement
Soort appartement:
portiekflat
Bouwjaar:
1959
Oppervlakte:
50 m²
Aantal kamers:
2
Slaapkamers:
1
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Quote van de verkoper:

IN DE PITTORESKE EN CENTRAAL GELEGEN VAN DER DUYNSTRAAT LIGT DIT RUIME EN LICHTE 2-KAMER APPARTEMENT MET BALKON OP HET ZUIDOOSTEN.

Aan de voorzijde stapt men direct het bruisende stadsleven van de Hofstad in en aan de achterkant waant men zich in een rustig park. De lommerrijke straat is gesitueerd in een buurt die is aangewezen als beschermd stadsgezicht en komt direct uit op de `Rode loper’ die van station Hollands Spoor naar het stadscentrum leidt en veel ruimte geeft aan voetgangers en fietsers. Deze toegang tot hartje Den Haag is omzoomd met prachtige beplanting en aan bijna elke gevel Blauweregen. Het rustig gelegen appartement ligt op loopafstand van het centrum, culturele voorzieningen (waaronder de nieuwe Philipszaal en het Filmhuis), de Haagse Hogeschool, restaurants en café's (in Chinatown en aan Bierkade en Groenewegje) het knusse Huygenspark en openbaar vervoer (onder meer station CS en HS). Het rijkswegennet is bereikbaar in 3 minuten en in minder dan een half uur fietst men naar het Scheveningse strand.


INDELING:
Afgesloten entree, trap naar de 1e verdieping (2e woonlaag), hal met meterkast, ruim toilet, woon-/eetkamer met erker en leuk zicht in de straat, slaapkamer aan de achterzijde, tussengelegen badkamer met douche en wastafel, ruime keuken met toegang tot het zonnige balkon met fraai zicht over de achtertuinen, ruime berging in het onderhuis.

Bijzonderheden:
- merendeels dubbel glas
- verwarming door c.v. gas installatie (ketel is lang niet gebruikt) en gaskachel
- huurboiler aanwezig
- actieve VvE € 105,00 per maand, thans MOP aan het opstellen
- ouderdom- en asbestclausule van toepassing
- de woning is NEN 2580 ingemeten
- oplevering in overleg, kan spoedig

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Interview met de eigenaar

Ik ben in 2002 in het appartement komen wonen.

Ik vond de straat heel mooi en vriendelijk vanwege de prachtige bomen. Het appartementencomplex vond ik aantrekkelijk door toedoen van de grote raampartijen en het appartement zelf, omdat het ruim en licht is en een groot balkon met prachtig uitzicht heeft. Bovendien is de flat heel centraal gelegen.

Ik ga verhuizen, omdat ik ben getrouwd en ga samenwonen en omdat mijn focus is komen te liggen op het noorden van Nederland vanwege de mantelzorg aan mijn oude ouders.

Mijn favoriete ruimtes zijn het balkon (vanwege het prachtige uitzicht) en de keuken (vanwege de nostalgische uitstraling van het oorspronkelijke Piet Zwart keukentje van Bruynzeel).

Bijzonderheden voor de koper

In de pittoreske en centraal gelegen Van der Duynstraat ligt dit ruime en lichte 2-kamer appartement met balkon op het zuid-oosten. Aan de voorzijde stapt men direct het bruisende stadsleven van de Hofstad in en aan de achterkant waant men zich in een rustig park. De lommerrijke straat is gesitueerd in een buurt die is aangewezen als beschermd stadsgezicht en komt direct uit op de `Rode loper’ die van station Hollands Spoor naar het stadscentrum leidt en veel ruimte geeft aan voetgangers en fietsers. Deze toegang tot hartje Den Haag is omzoomd met prachtige beplanting en aan bijna elke gevel Blauweregen. Het rustig gelegen appartement ligt op loopafstand van het centrum, culturele voorzieningen (waaronder de nieuwe Philipszaal en het Filmhuis), de Haagse Hogeschool, restaurants en café's (in Chinatown en aan Bierkade en Groenewegje) het knusse Huygenspark en openbaar vervoer (onder meer station CS en HS). Het rijkswegennet is bereikbaar in 3 minuten en in minder dan een half uur fietst men naar het Scheveningse strand.