van de Wervestraat 7, Voorburg

Vraagprijs: 200.000,- k.k.

Kenmerken

Soort object:
appartement
Soort appartement:
bovenwoning
Bouwjaar:
1933
Oppervlakte:
79 m²
Aantal kamers:
4
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Zeer centraal gelegen 4 kamer TOP APPARTEMENT MET AUTHENTIEKE DETAILS EN TWEE BALKONS dat nog geheel naar eigen inzicht kan worden gemoderniseerd. Meerdere woningen in de directe omgeving hebben bijvoorbeeld een dakterras toegevoegd of een open keuken gecreëerd.

De woning bevindt zich in een vriendelijke wijk in Voorburg Noord. Buurtwinkels, het gezellige oude centrum (Herenstraat), het winkelcentrum Julianabaan en het Shopping Center Leidsenhage liggen op een steenworp afstand.

Daarnaast ligt de woning nabij diverse voorzieningen, waaronder horeca, theater, groenvoorziening, sportgelegenheden en scholen en is het gunstig gelegen t.o.v. het Station Voorburg, station Laan van NOI en diverse bus- en tramverbindingen. U bent binnen de kortste tijd in de binnenstad van Den Haag en diverse uitvalswegen zoals A4, A12 en A13 zijn binnen handbereik.


Indeling:
Via een open portiek bereikt u de trap waar de entree van het appartement zich bevindt. U komt in de hal met de vernieuwde meterkast, een opbergruimte en de trap naar de tweede etage. Vervolgens zijn alle vertrekken toegankelijk vanuit de ruime gang met dakraam.

De woning beschikt over een gezellige woon/eetkamer van ca. 40 m². Hier treft u veel fraaie details aan waaronder een houten parketvloer, schuifseparatie met glas-in-lood-deuren, vaste kasten en schouwen van marmer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het eerste balkon via openslaande deuren.

De keuken van ca. 8 m² bereikt u eveneens vanuit de gang. Deze heeft toegang tot het tweede balkon. Op dit balkon bevindt zich ook een balkonkast.

Het appartement is voorzien van twee slaapkamers. Eén slaapkamer aan de achterzijde van ca. 8 m² met toegang tot het tweede balkon via openslaande deuren.
De tweede slaapkamer van ca. 10,2 m² bevindt zich van de voorzijde van de woning.

Vanuit de gang bereikt u een separaat toilet en een badkamer van ca. 5,2 m² met bad, wastafel en designradiator. In de badkamer bevinden zich de opstelplaats van de wasmachine en de cv-installatie Remeha 2018.

Afmetingen:

Woonkamer : ca. 23,31 m² (6,20 x 3,76 m.)
Eetkamer : ca. 16,09 m² (5,19 x 3,10 m.)
Keuken : ca. 7,65 m² (4,25 x 1,80 m.)
Slaapkamer 1 : ca. 10,20 m² (3,40 x 3,00 m.)
Slaapkamer 2 : ca. 7,95 m² (4,25 x 1,87 m.)
Badkamer : ca. 5,15 m² (2,28 x 2,26 m.)
Balkon 1 : ca. 2,75 m² (2,75 x 1,00 m.)
Balkon 2 : ca. 3,70 m² (3,40 x 1,00 m.)


Algemene kenmerken:

• Eigen grond;
• Gunstige ligging ten aanzien van voorzieningen;
• Grotendeels voorzien van dubbele beglazing;
• Voorzijde woning nog voorzien van ramen met glas in lood;
• Combiketel Remeha Avanta van 2018;
• De VVE is in oprichting met een bijdrage van € 25,- per maand;
In de laatste jaren is er veel groot onderhoud gepleegd, het opstellen van de MeerJarenOnderhoudsPlan is thans in de afrondende fase;
• Taxatierapport maart 2019 is aanwezig;
• Niet-zelfbewoningsclausule;
• Voordeel overdrachtsbelasting ten gunste van verkoper;
• Alle maten zijn ca.
• Oplevering: per direct, staat leeg.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.