van Arembergelaan 10, Voorburg

Vraagprijs: 369.000,- k.k.

Kenmerken

Status:
Verkocht
Soort object:
appartement
Soort appartement:
benedenwoning
Bouwjaar:
1926
Oppervlakte:
93 m²
Aantal kamers:
4
Slaapkamers:
3
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

HEERLIJK RUIM 4 KAMER PARTERRE APPARTEMENT MET VOOR-, ACHTERTUIN EN SCHUUR.

Het parterre appartement is voorzien van 3 slaapkamers, moderne keuken, badkamer en toilet, geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas alsmede een voor- en zonnige achtertuin.

Op loopafstand van de buurtwinkels en nabij het gezellige oude centrum van Voorburg alsmede het moderne winkelcentrum de Julianabaan. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, uitvalswegen A4, A12, A13, N44, sportgelegenheden en scholen. Het centrum van Den Haag is gelegen op 10 fietsminuten.

INDELING:
Voortuin met berging voor de fietsen, entree appartement, ruime hal, moderne badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, ruime woonkamer met moderne woonkeuken met diverse inbouwapparatuur (koel/vriescombinatie, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en oven), modern (vrijdragend) toilet met fonteintje, achterzijslaapkamer, achterslaapkamer, trap naar de kelder met de 3e slaap-/werkkamer en kozijn voor daglicht en ventilatie, wasruimte voorzien van wasmachine-/droger aansluiting, c.v. gas combi ketel en bergruimte, toegang tot de zonnige achtertuin.

Bijzonderheden:
- de slaap-/werkkamer in de kelder is meegenomen in de woonmeters, afwijkend van de meetstaat.
- 2 slaapkamers en een slaap-/werkkamer aanwezig
- kelder uitgegraven 2015 en extra kamer gemaakt
- zonnige achtertuin en voortuin met berging
- elektra vervangen 2015
- c.v. combi ketel Remeha Avanta 2009
- merendeels voorzien van vloerverwarming
- rondom voorzien van kunststof kozijnen dubbele beglazing
- de VvE heeft opdracht gegeven voor vervangen dakbedekking in 2022, datum volgt.
- asbest- en ouderdomsclausule van toepassing
- oplevering in overleg

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Interview met de eigenaar

Sinds wanneer woont u hier?
Wij wonen sinds 5 jaar in dit huis. Echter hebben wij het 7 jaar geleden gekocht. We zijn 2 jaar bezig geweest met het verbouwen.

Waarom heeft u destijds juist dit huis gekocht?
Toen we binnenkwamen voelde het meteen goed. Er moest veel gebeuren maar hier konden wij doorheen kijken. We hebben toen besloten het huis te kopen. Hiervan hebben wij geen minuut spijt gehad.

Waarom gaat u verhuizen?
We zijn toe aan iets groters. We hebben nu een zoontje, maar hebben de wens voor een tweede kindje in de toekomst. Voor ons gevoel zijn we het huis ontgroeid.

Wat vindt u bijzonder en wat is uw favoriete plekje in huis?
Het is een heel fijn licht huis, dit komt door de grote ramen. De tuin ligt op het zuiden, waardoor je al snel buiten kan zitten. In de zomer heb je heel de dag zon in de tuin. De woonkamer heeft een openkeuken waardoor je altijd de connectie hebt met het zitgedeelte van de woonkamer.

Wat heeft u de loop der jaren verbouwd of veranderd?
Wij hebben in totaal twee jaar lang het huis verbouwd. Wij hebben in die twee jaar het hele huis aangepakt. We hebben zowel de indeling van het huis verandert als een extra kamer uitgegraven. Daarnaast hebben wij een fiets schuur uitgegraven in de voortuin.

Zijn er ook minpunten te vermelden?
Voor ons is het minpunt dat wij, met oog op de toekomst, het huis te klein vinden. Verder kan ik geen minpunten bedenken. Wij hebben met veel plezier in dit huis gewoond.

Wat maakt uw buurt speciaal om te wonen, heeft u bijv. tips over leuk winkels, restaurants e.d.?
Alles wat je maar kan wensen ligt in de buurt. Zowel winkels als het openbaar vervoer. Station Laan van NOI op 5 minuten lopen. Er stopen bussen en trams in de omgeving. Je bent binnen een paar minuten op de snelweg (A12) en in het centrum van Den Haag.

Het winkelcentrum Koning Julianalaan is op 10 minuten lopen. Daarnaast ben je binnen 8 minuten met de auto bij The Mall. Ook ben je binnen 24 minuten lopen/ 5 minuten met de auto bij de Herenstraat Voorburg. Keuzen genoeg denken wij zo.

Zijn er nog andere belangrijke dingen, die u aan de koper wilt vertellen?
Wij hebben met veel plezier in dit huis gewoond. Het is echt een heerlijk huis. We hopen dat de koper evenveel woonplezier zal hebben als wij gehad hebben.

Suggesties

Te koop
Sirtemastraat 204 in Den Haag
Sirtemastraat 204 Den Haag4 kamer appartement, 101 m²
315.000,- k.k.
Te koop
Burgemeester Patijnlaan 276 in Den Haag
Burgemeester Patijnlaan 276 Den Haag3 kamer appartement, 76 m²
379.000,- k.k.
Te koop
Oude Kustlijn 79 in Den Haag
Oude Kustlijn 79 Den Haag4 kamer appartement, 115 m²
375.000,- k.k.