Steentijdsingel 121, Den Haag

Vraagprijs: 379.000,- k.k.

Kenmerken

Soort object:
appartement
Soort appartement:
benedenwoning
Bouwjaar:
2005
Oppervlakte:
113 m²
Aantal kamers:
4
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

In het centrum van Ypenburg ligt dit ruime 4 KAMER APPARTEMENT, gelegen op de begane grond met ruim uitzicht. De woning is gelegen in een kleinschalig appartementencomplex met een fraaie binnentuin en heeft de beschikking over een aparte berging. Evt. eigen parkeerplaats in de parkeergarage is apart te koop.

Het winkelcentrum Ypenburg met een ruim aanbod aan winkels, diverse horecazaken voor een kopje koffie of lekkere maaltijd en openbaar vervoer liggen om de hoek. Maar ook (internationale) scholen, de Dobbeplas en Het Delftse Hout zijn op korte afstand. Middels de nabij gelegen uitvalswegen A-4, A-12 en A-13 zijn Delft, Rijswijk, Den Haag Centrum, Scheveningen, Nootdorp, Leidschendam en Voorburg zeer snel te bereiken.

Entree begane grond, ruime ontvangsthal met bellentableau, toegang trappenhuis en lift. Het appartement is gesitueerd op de begane grond. Door het open karakter komt het totaal als zeer vriendelijk over. Ook de binnentuin draagt bij aan dit prettige woonklimaat.

INDELING:
Entree appartement, tochtportaal, (studeer)kamer, hal, woonkamer met open keuken en toegang tot het fraaie terras, toilet met fonteintje, badkamer met wastafel, douche en ligbad, berging met wasmachine aansluiting, twee slaapkamers en eigen ruime berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2005;
- Eigen berging in de onderbouw;
- Eventueel parkeerplaats in de parkeergarage te koop, vraagprijs € 9.500,- k.k.
- Warm water en verwarming via stadsverwarming;
- Actieve VvE, bijdrage appartement ca. € 200,37 per maand, berging ca. € 12,77 per maand en parkeerplaats ca. € 31,51 per maand;
- Niet zelfbewoningsclausule van toepassing, woning komt uit de verhuur;
- Projectnotaris van toepassing, Rosenberg Polak te 's-Gravenhage;
- Oplevering per direct mogelijk.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Suggesties

Te koop
Stortenbekerstraat 239 in Den Haag
Stortenbekerstraat 239 Den Haag3 kamer appartement, 100 m²
399.500,- k.k.
Te koop
Rozenboomlaan 111 in Voorburg
Rozenboomlaan 111 Voorburg5 kamer appartement, 82 m²
359.000,- k.k.
Te koop
Dokter Van Ledestraat 73 in Leidschendam
Dokter Van Ledestraat 73 Leidschendam3 kamer appartement, 116 m²
395.000,- k.k.