Sonnenburghlaan 212, Voorburg

1.325,- p/m

Kenmerken

Status:
Verhuurd onder voorbehoud
Soort object:
appartement
Soort appartement:
penthouse
Bouwjaar:
na 2001
Oppervlakte:
97 m²
Aantal kamers:
3
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Prachtig gelegen, ruim (ca. 97 m²) PENTHOUSE met 2 slaapkamers, berging en riant terras van ca. 33 m² met rondom prachtig uitzicht over Voorburg en Park Middenburgh/Sonnenburgh.
Het appartement is gelegen in het seniorenwoningencomplex Nieuw Heeswijk. De woning is gelegen in een groene omgeving, op loopafstand station Voorburg en van de winkels en restaurants in het oude centrum van Voorburg (Herenstraat).

NB: Het betreft een 55+-woning!

Indeling: gesloten entree met bellentableau, lift naar de 7e verdieping, entree appartement: hal, ruime berging met wasmachine-aansluiting, toilet met fonteintje, woonkamer, gelegen in een halve cirkel, van ca. 38 m² met prachtig uitzicht en open moderne keuken met inbouwapparatuur, 2 slaapkamers (resp. ca. 10 m² en 17 m²), ruime badkamer met ligbad, douche en vaste wastafel.

Bijzonderheden:
- 55+ woning
- gelegen nabij de gezellige Herenstraat, station Voorburg en diverse uitvalswegen
- Huurperiode minimaal één jaar


Verhuurvoorwaarden:
* Huurperiode minimaal 1 jaar.
* U dient aan de onderstaande norm te voldoen, indien u in aanmerking wenst te komen voor een woning.

Niet-zelfstandigen:
Op basis van 1 inkomen dient het bruto jaarinkomen te bedragen:
• Minimaal 45x de kale maandhuur voor een alleenverdiener

Op basis van twee inkomens:
• Samen minimaal 70x de maandhuur, waarbij minimaal 30x de kale maandhuur per persoon de ondergrens is. Het moet hier wel gaan om een huurovereenkomst die beide aanvragers aangaat. Zij moeten derhalve beiden als contractpartij in de huurovereenkomst worden opgenomen.

Zelfstandigen:
Het bruto inkomen is gelijk aan het smeerjaargemiddelde van de nettowinst (omzet minus bedrijfslasten) uit de bedrijfsvoering. Voor dit bruto inkomen geldt dezelfde inkomenseis als bij “inkomenseis niet zelfstandigen”. Daarnaast wordt er door de huurder een waarborgsom gesteld met een minimum van 3x de maandhuur exclusief servicekosten.

Een waarborgsom kan van toepassing zijn als het verschil – tussen uw inkomen en de gestelde eis – kleiner is dan 3 maanden de kale huurprijs van de woning. Indien een waarborgsom van toepassing is, dan dient deze vóór sleuteloverdracht te zijn bijgeschreven op rekening van eigenaar. Bij uitblijven van betaling vóór sleuteloverdracht, zal er geen sleuteloverdracht met u plaatsvinden. De waarborgsom wordt gesteld gedurende de gehele huurperiode en is derhalve voor onbepaalde tijd. Over de betaalde waarborgsom ontvangt u geen rente.

Gepensioneerden
Indien u gepensioneerd bent, verzoeken wij u kopieën mee te zenden met het inschrijfformulier waaruit blijkt wat uw bruto jaarlijkse inkomsten of toeslagen zijn. Wij houden er rekening mee dat gepensioneerden circa 30% minder inkomstenbelasting betalen en met de inkomenseis wordt hier als volgt rekening mee gehouden: jaarinkomen /100X130 = ……. Het bedrag dat hieruit komt dient u dan te delen door de inkomenseis om te zien voor welk bedrag u maximaal kunt huren.

Eigen vermogen
Indien u eigen vermogen heeft en dit vermogen van belang is om mee te rekenen bovenop het inkomen, dan mogen wij 10% van dit vermogen meerekenen als inkomen.

Suggesties

Te huur
Spinozalaan 13 A in Voorburg
Spinozalaan 13 A Voorburg5 kamer appartement, 110 m²
1.295,- p/m