Sir Winston Churchillln 370 102, Rijswijk

1.900,- p/m

Kenmerken

Status:
Verhuurd
Soort object:
appartement
Soort appartement:
portiekflat
Bouwjaar:
2010
Oppervlakte:
160 m²
Aantal kamers:
4
Slaapkamers:
3
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Schitterend licht en royale 4-kamer maisonnette van maar liefs ca. 160 m² op de begane grond en eerste verdieping gelegen van het moderne appartementencomplex "De Drie Torens". Dit bijzondere appartement heeft een eigen entree en de mogelijkheid voor een werk/hobbyruimte op de begane grond. Dit riante appartement beschikt o.a. over een zeer royale living, moderne open keuken, 2 ruime slaapkamers, 1 hobby/werkruimte, goed onderhouden badkamer, twee ruime terrassen, inpandige berging en één privé parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.

De woning ligt zeer centraal ten opzichte van de snelwegen (A4, A12 en A13) naar Delft, Rotterdam en Amsterdam. Het centrum van Delft, Den Haag evenals het strand zijn op fietsafstand. Er zijn winkelcentra, sportfaciliteiten (o.a. zwembad De Schilp), parken en scholen in de directe omgeving. Uitstekende ov verbindingen, NS-station, tramhalte lijn 17 en bushalte 18, 22, 23, 30 en 51 op loopafstand.

Dit luxe afgewerkte appartement is gelegen op de begane grond en eerste verdieping van het in 2010 opgeleverde appartementencomplex "De Drie Torens" De centrale entree ligt tussen een licht glooiend grasveld waardoor een representatief 'thuis komen' voor de bewoners wordt gecreëerd. Het wooncomfort is van een aangenaam niveau en aan voorzieningen in de directe omgeving is geen gebrek.

Entree appartement, royale ontvangsthal met uitgebreide meterkast. Enerzijds toegang tot werk/hobby ruimte. Deze ruimte is afzonderlijk af te sluiten. Anderzijds toegang naar ruime hal met berging met vaste trap naar de woonruimte op de eerste verdieping.

Trap naar de eerste verdieping, ruime L-vormige overloop, separaat toilet met fontein, ruime berging met opstelplaats voor CV-combiketel en opstelplaats warmte-terugwin-installatie en wasmachine- en wasdrogeraansluiting.

Schitterend formaat woon-/eetkamer, vanwaar toegang tot zonnig terras op het Zuidoosten voor de ochtend- en middagzon. Open woonkeuken in L-vormige opstelling voorzien van een donker kunststof aanrechtblad en créme kleurige kasten/laden en diverse inbouwapparatuur.

Vanuit de ruime hal toegang naar de achtergelegen slaapkamer 1 en slaapkamer 2 met toegang naar achtergelegen terras van ca. 26 m2 gelegen op het Noordwesten voor de middag- en avondzon.

Moderne badkamer, neutraal betegeld met royale inloopdouche, ligbad mengkraan en handdouche, 2de toilet en vaste wastafel.

Individuele berging op de begane grond alsmede een eigen parkeerplaats nr. 282 op de afgesloten parkeergarage.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak ca. 160 m²,
- Energielabel A,
- Energiezuinige woning door middel van de warmtepompinstallatie,
- Appartement is voorzien van laminaatvloer met vloerverwarming,
- Open privé parkeerplaats (nr. 282), afname verplicht a € 82,96 per maand
- Servicekosten bedragen € 52,78 per maand
- Oplevering kan per direct.

Verhuurvoorwaarden:
* Huurperiode minimaal 1 jaar.
* U dient aan de onderstaande norm te voldoen, indien u in aanmerking wenst te komen voor een woning.

Niet-zelfstandigen:
Op basis van 1 inkomen dient het bruto jaarinkomen te bedragen:
• Minimaal 35x de kale maandhuur voor een alleenverdiener

Op basis van twee inkomens:
• Samen minimaal 40x de kale maandhuur. Het moet hier wel gaan om een huurovereenkomst die beide aanvragers aangaat. Zij moeten derhalve beiden als contractpartij in de huurovereenkomst worden opgenomen.

Zelfstandigen:
Het bruto inkomen is gelijk aan het meerjaarsgemiddelde van de nettowinst (omzet minus bedrijfslasten) uit de bedrijfsvoering. Voor dit bruto inkomen geldt dezelfde inkomenseis als bij “inkomenseis niet zelfstandigen”. Daarnaast wordt er door de huurder een waarborgsom gesteld met een minimum van 3x de maandhuur exclusief servicekosten.

Een waarborgsom kan van toepassing zijn als het verschil – tussen uw inkomen en de gestelde eis – kleiner is dan 3 maanden de kale huurprijs van de woning. Indien een waarborgsom van toepassing is, dan dient deze vóór sleuteloverdracht te zijn bijgeschreven op rekening van eigenaar. Bij uitblijven van betaling vóór sleuteloverdracht, zal er geen sleuteloverdracht met u plaatsvinden. De waarborgsom wordt gesteld gedurende de gehele huurperiode en is derhalve voor onbepaalde tijd. Over de betaalde waarborgsom ontvangt u geen rente.

Gepensioneerden
Indien u gepensioneerd bent, verzoeken wij u kopieën mee te zenden met het inschrijfformulier waaruit blijkt wat uw bruto jaarlijkse inkomsten of toeslagen zijn. Wij houden er rekening mee dat gepensioneerden circa 30% minder inkomstenbelasting betalen en met de inkomenseis wordt hier als volgt rekening mee gehouden: jaarinkomen /100X130 = ……. Het bedrag dat hieruit komt dient u dan te delen door de inkomenseis om te zien voor welk bedrag u maximaal kunt huren.

Eigen vermogen
Indien u eigen vermogen heeft en dit vermogen van belang is om mee te rekenen bovenop het inkomen, dan mogen wij 10% van dit vermogen meerekenen als inkomen.