Schoutenhoek 33, Zoetermeer

1.000,- p/m

Kenmerken

Status:
Verhuurd
Soort object:
appartement
Soort appartement:
portiekflat
Bouwjaar:
2012
Oppervlakte:
75 m²
Aantal kamers:
3
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Comfortabel en zorgeloos wonen voor senioren/55+ in Zoetermeer!

Ruim 3-KAMER APPARTEMENT op de 8e etage met 2 slaapkamers, ruim terras op het Westen, eigen berging en parkeerplaats in complex Schoutenhoek/Parkhoek. Midden tussen stad en groen, daar ligt het complex Schoutenhoek. Centraal gelegen in Zoetermeer, direct tegenover het nieuwe Park Palenstein, op loopafstand van de gezellige winkelstraat in het Oude Dorp én van het Stadshart.

Schoutenhoek bestaat uit diverse gebouwen van verschillende hoogtes, gegroepeerd rondom een sfeervolle binnentuin met bankjes en speelvoorzieningen. Juist deze hoogteverschillen, de besloten tuin, de afwisselende gevelkleuren en het gebruik van duurzame materialen, geven Schoutenhoek haar bijzondere eigen gezicht en karakter. Onder de gezamenlijke binnentuin ligt de parkeergarage.

INDELING: entree via centrale hal en lift, entree appartement, hal met toilet, woonkamer met open keuken met inbouwapparatuur en toegang via schuifpui naar het ruime terras op het Westen met uitzicht op het Stadshart en het oude Dorp, 2 slaapkamers (resp. 9.1 m² en 13,2m²), moderne badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, aparte berging met opstelplaats voor wasmachine en droger. Eigen berging en parkeerplaats in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte ca. 75m²
- gehele woning voorzien van vloerverwarming én vloerkoeling
- verwarming via levering van Eteck
- de woning heeft en eigen parkeerplaats in de parkeerkelder (afname verplicht) en een eigen berging
- de huurprijs is als volgt opgebouwd: huur € 1.000,= + € 48,38 servicekosten + € 71,45 voor de parkeerplaats in de
garage = totaal € 1.119,83 per maand
- oplevering begin juli 2020

Verhuurvoorwaarden:
* Huurperiode minimaal 1 jaar.
* U dient aan de onderstaande norm te voldoen, indien u in aanmerking wenst te komen voor een woning.

Niet-zelfstandigen:
Op basis van 1 inkomen dient het bruto jaarinkomen te bedragen:
• Minimaal 45x de kale maandhuur voor een alleenverdiener

Op basis van twee inkomens:
• Samen minimaal 70x de maandhuur, waarbij minimaal 30x de kale maandhuur per persoon de ondergrens is. Het moet hier wel gaan om een huurovereenkomst die beide aanvragers aangaat. Zij moeten derhalve beiden als contractpartij in de huurovereenkomst worden opgenomen.

Zelfstandigen:
Het bruto inkomen is gelijk aan het meerjaarsgemiddelde van de nettowinst (omzet minus bedrijfslasten) uit de bedrijfsvoering. Voor dit bruto inkomen geldt dezelfde inkomenseis als bij “inkomenseis niet zelfstandigen”. Daarnaast wordt er door de huurder een waarborgsom gesteld met een minimum van 3x de maandhuur exclusief servicekosten.

Een waarborgsom kan van toepassing zijn als het verschil – tussen uw inkomen en de gestelde eis – kleiner is dan 3 maanden de kale huurprijs van de woning. Indien een waarborgsom van toepassing is, dan dient deze vóór sleuteloverdracht te zijn bijgeschreven op rekening van eigenaar. Bij uitblijven van betaling vóór sleuteloverdracht, zal er geen sleuteloverdracht met u plaatsvinden. De waarborgsom wordt gesteld gedurende de gehele huurperiode en is derhalve voor onbepaalde tijd. Over de betaalde waarborgsom ontvangt u geen rente.

Gepensioneerden
Indien u gepensioneerd bent, verzoeken wij u kopieën mee te zenden met het inschrijfformulier waaruit blijkt wat uw bruto jaarlijkse inkomsten of toeslagen zijn. Wij houden er rekening mee dat gepensioneerden circa 30% minder inkomstenbelasting betalen en met de inkomenseis wordt hier als volgt rekening mee gehouden: jaarinkomen /100X130 = ……. Het bedrag dat hieruit komt dient u dan te delen door de inkomenseis om te zien voor welk bedrag u maximaal kunt huren.

Eigen vermogen
Indien u eigen vermogen heeft en dit vermogen van belang is om mee te rekenen bovenop het inkomen, dan mogen wij 10% van dit vermogen meerekenen als inkomen.

Suggesties

Te huur
Keltenlaan 45 in Voorburg
Keltenlaan 45 Voorburg3 kamer appartement, 70 m²
1.140,- p/m
Te huur
Spinozalaan 18 in Voorburg
Spinozalaan 18 Voorburg2 kamer appartement, 55 m²
950,- p/m