Salomeschouw 94, Zoetermeer

925,- p/m

Kenmerken

Status:
Verhuurd
Soort object:
appartement
Soort appartement:
portiekflat
Bouwjaar:
2004
Oppervlakte:
85 m²
Aantal kamers:
3
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Comfortabel en zorgeloos wonen voor 55+/senioren in Zoetermeer!

Het betreft hier een ruim (85m²) 3-kamer appartement met serre, gelegen op de 2e etage.

Het complex aan de Saloméschouw betreft een kleinschalig woongebouw en is gebouwd in 2004. Op de eerste en tweede etage is een recreatieruimte aanwezig. Onder het gebouw ligt een parkeergarage waar bewoners een parkeerplaats kunnen huren.
Het complex ligt dicht bij winkels (Stadshart), openbaar vervoer en het Lange Land Ziekenhuis.

Indeling: gesloten entree met bellentableau, lift naar de 2e verdieping, binnengang, entree appartement: gang met toilet met fonteintje, woonkamer met eenvoudige open keuken en toegang tot serre op het Zuidoosten (ca. 5.18x1.40), slaapkamer I (ca. 3.00x4.84), slaapkamer II (ca. 3.60x2.08), berging met wasmachine-aansluiting en c.v.-opstelplaats, ruime badkamer met douche, vaste wastafel en 2e toilet.

Bijzonderheden:
- Het betreft hier een 55+/seniorenwoning
- Gelegen vlakbij winkelcentrum Stadshart en openbaar vervoer
- Parkeerplaats in parkeergarage optioneel te huur € 66,34 per maand
- Eigen berging op de begane grond

Verhuurvoorwaarden:
* Huurperiode minimaal 1 jaar.
* U dient aan de onderstaande norm te voldoen, indien u in aanmerking wenst te komen voor een woning.

Niet-zelfstandigen:
Op basis van 1 inkomen dient het bruto jaarinkomen te bedragen:
• Minimaal 35x de kale maandhuur voor een alleenverdiener

Op basis van twee inkomens:
• Samen minimaal 40x de kale maandhuur. Het moet hier wel gaan om een huurovereenkomst die beide aanvragers aangaat. Zij moeten derhalve beiden als contractpartij in de huurovereenkomst worden opgenomen.

Zelfstandigen:
Het bruto inkomen is gelijk aan het smeerjaargemiddelde van de nettowinst (omzet minus bedrijfslasten) uit de bedrijfsvoering. Voor dit bruto inkomen geldt dezelfde inkomenseis als bij “inkomenseis niet zelfstandigen”. Daarnaast wordt er door de huurder een waarborgsom gesteld met een minimum van 3x de maandhuur exclusief servicekosten.

Een waarborgsom kan van toepassing zijn als het verschil – tussen uw inkomen en de gestelde eis – kleiner is dan 3 maanden de kale huurprijs van de woning. Indien een waarborgsom van toepassing is, dan dient deze vóór sleuteloverdracht te zijn bijgeschreven op rekening van eigenaar. Bij uitblijven van betaling vóór sleuteloverdracht, zal er geen sleuteloverdracht met u plaatsvinden. De waarborgsom wordt gesteld gedurende de gehele huurperiode en is derhalve voor onbepaalde tijd. Over de betaalde waarborgsom ontvangt u geen rente.

Gepensioneerden
Indien u gepensioneerd bent, verzoeken wij u kopieën mee te zenden met het inschrijfformulier waaruit blijkt wat uw bruto jaarlijkse inkomsten of toeslagen zijn. Wij houden er rekening mee dat gepensioneerden circa 30% minder inkomstenbelasting betalen en met de inkomenseis wordt hier als volgt rekening mee gehouden: jaarinkomen /100X130 = ……. Het bedrag dat hieruit komt dient u dan te delen door de inkomenseis om te zien voor welk bedrag u maximaal kunt huren.

Eigen vermogen
Indien u eigen vermogen heeft en dit vermogen van belang is om mee te rekenen bovenop het inkomen, dan mogen wij 10% van dit vermogen meerekenen als inkomen.

Suggesties

Te huur
Gondelkade 406 in Zoetermeer
Gondelkade 406 Zoetermeer3 kamer appartement, 75 m²
950,- p/m
Te huur
Leeuwendaallaan 15 I in Rijswijk
Leeuwendaallaan 15 I Rijswijk2 kamer appartement, 45 m²
995,- p/m