Reuvenslaan 151, Voorburg

Vraagprijs: 219.000,- k.k.

Kenmerken

Status:
Verkocht onder voorbehoud
Soort object:
appartement
Soort appartement:
portiekflat
Bouwjaar:
1962
Oppervlakte:
69 m²
Aantal kamers:
4
Slaapkamers:
3
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

SUPER CENTRAAL GELEGEN 3/4 KAMER APPARTEMENT OP DE 3E VERDIEPING MET 2 BALKONS EN GROTE BERGING.
De woning is voorzien van dubbel glas, centrale verwarming en wordt thans keurig bewoond ... u kunt er zo in!

Centraal in Voorburg gelegen en zeer gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer (Station Voorburg 't Loo en Laan van NOI, tram en bus) en de uitvalswegen (via de Utrechtse Baan A12 naar de A4 en A13), buurtwinkels, winkelcentrum ''Koningin Julianabaan", The Mall of the Netherlands alsmede de Theresiastraat in Den Haag, diverse scholen en het centrum van Den Haag ligt op 10 fietsminuten.

INDELING:
Entree via afgesloten portiek met de intercom en brievenbussen, trap naar de verdieping, entree woning, ruime centrale hal met kast en toilet. Toegang tot zowel de voorslaapkamer met balkon als naar de tweede slaapkamer aan de achterzijde.
Ruime keuken met doorloop naar de badkamer met douche en wastafel en vanuit de keuken tevens toegang tot het achterbalkon met vaste kast.
Grote woonkamer (voorheen 2 kamers) waar u eventueel een 3e slaapkamer kunt maken.

Ruime fietsenberging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- 2 slaapkamers maar een 3e kamer is gemakkelijk te realiseren
- dubbel glas
- CV combiketel Vaillant
- GROTE BERGING
- GEEN BOVENBUREN
- actieve VvE € 120,00 per maand
- ouderdoms- en asbestclausule van toepassing ivm het bouwjaar
- meetstaat aanwezig

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.

Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Interview met de eigenaar

Sinds wanneer woont u hier?
Sinds 1 november 2013

Waarom heeft u destijds juist dit huis gekocht?
Omdat het meteen goed voelde toen ik binnen liep, de buurt heel fijn is en ik alles wat ik nodig heb aan boodschappen, vervoer en dergelijke dichtbij heb.

Waarom gaat u nu verhuizen?
Omdat ik in december 2019 alleenstaande ouder ben geworden en ik oppas mogelijkheden mis bij mijn ouders. Hierdoor krijg ik de opvang niet rond voor werk. Ik ga dus dichtbij mijn ouders in Limburg wonen.

Wat vindt u bijzonder en wat is uw favoriete plekje in dit huis?
Mijn favoriete plekje is de woonkamer en het aangrenzende balkon omdat je vanaf daar heel leuk de gehele woon/ eetkamer in kijkt, maar ook een mooi uitzicht naar buiten hebt. In de zomer eet ik gezellig buiten op het balkon en in de winter zit ik heerlijk knus met een dekentje op de bank mijn favoriete serie te kijken. Als er dan overal kaarsjes branden dan voelt dat zo warm.

Wat heeft u in de loop der jaren verbouwd of veranderd?
Ik heb de muren laten schilderen door een professionele schilder en er is in maart 2020 een nieuwe combi oven geplaatst. Verder is het exact zoals ik het destijds gekocht heb.

Zijn er ook minpuntjes te vermelden?
De luchtroosters tochten in de winter en om die reden heb ik daar alpaca wol in gestopt.

Wat maakt uw buurt speciaal om in te wonen, heeft u bijv. tips over leuke winkels, restaurants e.d.?
Op zaterdag loop of fiets ik via de parkjes naar de markt in Voorburg om verse groenten en fruit te kopen. In het Proefhuys koop ik kaasjes en een goeie fles wijn en voor een lekkere kop koffie zit je heel gezellig in Coffee Works. Winkelen doe je natuurlijk in het vernieuwde Leidschenhage, oftewel The Mall of the Netherlands, en met het OV zit je binnen 15 minuten op de Grote Markt in Den Haag. Op fietsafstand zit je op het Koningin Julianaplein en boodschappen doe je om de hoek aan de Monsigneur van Steelaan, waar ook een sportschool zit. Ook de uitvalswegen zijn heel goed bereikbaar dus je hebt hier werkelijk alles in de buurt!

Suggesties

Te koop
Populierendreef 198 in Voorburg
Populierendreef 198 Voorburg2 kamer appartement, 55 m²
197.500,- k.k.