Prinses Beatrixlaan 72, Voorburg

Vraagprijs: 299.000,- k.k.

Kenmerken

Soort object:
appartement
Soort appartement:
bovenwoning
Bouwjaar:
1962
Oppervlakte:
73 m²
Aantal kamers:
4
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Wauw! Wat een heerlijk 'groen' uitzicht vanuit dit goed onderhouden 4-kamerappartement (2 slaapkamers) gelegen op de 4e (TOP HOEK)verdieping met 2 balkons. Daarnaast is er een eigen riante (fietsen)berging in de onderbouw (ca. 15m2).

Het appartement is op loopafstand gelegen van het winkelcentrum "de Julianabaan" met een diversiteit aan leuke winkels en koffie corners, op fietsafstand van het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland 'The Mall of the Netherlands' en nabij sportvelden, openbaar vervoer en uitvalswegen. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

INDELING:
Toegang middels afgesloten entree met bellentableau, trap naar de 4e woonlaag, entree woning.

Gang met vaste (meter)kast en gemoderniseerd toilet. In de gangkast bevindt zich de cv opstelplaats (Nefit, 2005)

Riante, lichte woon/eetkamer (voorheen 2 kamers) met een groot zijraam van waaruit je een prachtig uitzicht hebt over het park. Vanaf het balkon aan de voorzijde heb je een fraai uitzicht op groen- en waterstrook.
Via de woonkamer is het balkon (middag- en avondzon) gelegen aan de voorzijde van de woning bereikbaar.

De gemoderniseerde keuken bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en is voorzien van o.a. een 4-pits gaskookplaat, combi oven en koel/vriescombinatie. In de keuken bevindt zich ook de wasmachine aansluiting.

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers. De hoofdslaapkamer met een vaste kast is gelegen aan de achterzijde van het appartement en biedt toegang tot het 2e balkon dat gelegen is op het zuidoosten. De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en momenteel in gebruik als 'kantoor'.

Via de hoofdslaapkamer is de gemoderniseerde badkamer (ensuite) te bereiken. De badkamer is voorzien van een riante inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator. De badkamer is ook te bereiken vanaf de gang.

In de onderbouw bevindt zich verder de ruime (fietsen)berging.

Er is een actieve, gezonde VVE waarin plannen worden gemaakt voor verduurzaming van het complex. Een meerjaren onderhouds plan is aanwezig.

Op een rijtje:
- 4-kamerappartement met 2 slaapkamers
- fraai uitzicht over groen- en waterstrook
- CV Intergas (2005)
- Actieve VVE, bedrage ca € 170,- per maand
- Oplevering in overleg

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Interview met de eigenaar

Sinds wanneer woont u hier?

Gekocht in 2004. Na een opknapbeurt ben ik er gaan wonen in 2005, in mei.

Waarom heeft u destijds juist dit huis gekocht?

Ik werkte destijds bij KPN aan de Maanweg in Voorburg. Gezien de reistijd heb ik toen dit huis gekocht om minder tijd kwijt te zijn aan het reizen naar kantoor. Hierbij heb ik veel huizen gezocht maar vond alle huizen nogal in een ‘bakstenen omgeving’. Dit huis is weliswaar een appartement maar wekt de indruk dat het landelijk staat door al het groen er omheen. Heerlijk.

Waarom gaat u nu verhuizen?

Samenwonen met mijn vriendin waarbij wij naar een nieuw huis gaan zodat het ons huis wordt.

Wat vindt u bijzonder en wat is uw favoriete plekje in dit huis?

Bijzonder en lekker aan dit huis is dat vanuit drie zijden genoten kan worden van de omgeving. En natuurlijk het daglicht, de zon.

Eén van mijn favoriete plekken is op de stoel in de woonkamer met uitzicht op, en door, de twee grote ramen. Er is altijd wel iets te zien. Hiernaast is het kleine balkon heerlijk om in de late avondzon te genieten en alle bewegingen beneden te volgen. Als laatst vind ik het grote balkon heerlijk. De ideale plek om te genieten van de zon met een goed boek.

Wat heeft u in de loop der jaren verbouwd of veranderd?

Het appartement heb ik direct na de koop compleet gerenoveerd. Zo’n beetje alles is hierbij aangepakt.

Zijn er ook minpuntjes te vermelden?

Doordat het appartement op een hoek zit kan de zon warm zijn. Door de deuren tegen elkaar open te zetten is dit meestal niet ‘te’ maar gemiddeld genomen zijn er vijf dagen per jaar dat het lekker zweten is.

Hierbij telt mee dat zowel het dak als de spouwmuren niet zijn geïsoleerd. Hierdoor kan warmte gemakkelijker binnenkomen. Dit geldt helaas ook voor de koud. In de winter voelt de muur aan de kopse kant koud aan. Gelukkig kom hier verandering in aangezien de VVE bezig is met een verduurzamingsplan.

Wat maakt uw buurt speciaal om in te wonen, heeft u bijv. tips over leuke winkels, restaurants e.d.?

De omgeving is rustig en mooi. Veel bomen en water terwijl leuke bezigheden ook snel zijn te bereiken. Op loopafstand zit de metro waarmee Rotterdam om de hoek is. Ook de tram is dichtbij zodat Den Haag, wat al heel dicht bij is, ook op donkere dagen eenvoudig is te bereiken. Hiernaast is Scheveningen, het strand, op de fiets te doen.

Er zijn verschillende winkelcentrums in de buurt. Direct naast de deur het Julianaplein met winkels voor dagelijkse behoefte en gezelligheid waarbij de gemeente voornemens is om dit nog bruisender te maken. Iets verder weg in Den Haag zit de Passage en recent is Leidse Hage omgedoopt tot het grootste winkelcentrum in de Benelux: de ‘Mall of the Netherlands’.

Als het openbaarvervoer even geen optie is dan kan met de auto snel een snelweg worden gevonden. Binnen een paar kilometer zit je al op de A4, A12 of de A13.

Zijn er nog andere belangrijke dingen, die u aan de koper wilt vertellen?

Zeker, de directe buren zijn vriendelijk en behulpzaam. Hierbij wordt onderling of met een aantal buren wel een paar keer per maand iets ondernomen. Meestal gezellig dineren, verzorgd door één van de buren, of gewoon lekker borrelen maar een wandeling door één van de natuurgebieden in de buurt komt ook voor.

Suggesties

Te koop
Parelmoerhorst 288 in Den Haag
Parelmoerhorst 288 Den Haag4 kamer appartement, 85 m²
279.500,- k.k.
Te koop
Burgemeester Patijnlaan 706 in Den Haag
Burgemeester Patijnlaan 706 Den Haag3 kamer appartement, 90 m²
300.000,- k.k.
Te koop
Malakkastraat 134 C in Den Haag
Malakkastraat 134 C Den Haag3 kamer appartement, 80 m²
325.000,- k.k.
Te koop
Prins Frederiklaan 426 in Leidschendam
Prins Frederiklaan 426 Leidschendam3 kamer appartement, 80 m²
259.000,- k.k.
Te koop
Schrabber 22 in Den Haag
Schrabber 22 Den Haag4 kamer appartement, 102 m²
339.000,- k.k.
Te koop
Burgemeester Patijnlaan 370 in Den Haag
Burgemeester Patijnlaan 370 Den Haag3 kamer appartement, 88 m²
300.000,- k.k.