Prins Frederiklaan 280 G214, Leidschendam

Vraagprijs: 275.000,- k.k.

Kenmerken

Soort object:
appartement
Soort appartement:
galerijflat
Bouwjaar:
1969
Oppervlakte:
110 m²
Aantal kamers:
5
Slaapkamers:
4
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Ruim 5 KAMER APPARTEMENT MET RUIME GARAGE/BERGING gelegen op 1e woonlaag met aan de achterzijde een zonnig balkon op het Zuidwesten en vrij uitzicht op een mooi park met veel groen.

Uw dagelijkse boodschappen doet u op loopafstand en het grote moderne winkelcentrum Leidsenhage, dat ze thans aan uitbreiden zijn tot de Mall of The Netherlands, MCH Antoniushove, diverse basis- en middelbare scholen, sportverenigingen, zwembad De Fluit en de bibliotheek zijn op korte afstand gesitueerd. Via de nabij gelegen Sytwendetunnel is er een goede verbinding met de snelwegen N44, A4, A12 en A13.

INDELING:
ruime entreehal met bellentableau, via afgesloten trappenhuis naar lift, 1e woonlaag; entree, hal, gang, voorslaapkamer, eenvoudig moderne keuken met diverse inbouwapparatuur, eenvoudig modern toilet met fonteintje, badkamer voorzien van douche, wastafel en aansluiting wasmachine, achterslaapkamer met toegang tot het balkon. Ruime L-vormige woon-/eetkamer met toegang tot balkon, gang met inloopkast, voorzijslaapkamer met 2 vaste kasten. Op de begane grond aan de achterzijde van het gebouw is er mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein en hier is de eigen garage/berging gelegen.

Bijzonderheden:
- elektra 4 groepen
- eigen geiser in de keuken
- actieve VVE met bijdrage woning € 197,56 garage € 17,76 en voorschot stookkosten en water € 75,00 per maand.
- ouderdom-, niet bewoning- en asbestclausule van toepassing
- oplevering per direct

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Suggesties

Te koop
Populierendreef 264 in Voorburg
Populierendreef 264 Voorburg4 kamer appartement, 75 m²
239.000,- k.k.
Te koop
Havannasingel 19 in Den Haag
Havannasingel 19 Den Haag3 kamer appartement, 82 m²
250.000,- k.k.
Te koop
Burgemeester Patijnlaan 508 in Den Haag
Burgemeester Patijnlaan 508 Den Haag3 kamer appartement, 70 m²
239.000,- k.k.