Prins Bernhardlaan 146 C&G, Voorburg

Vraagprijs: 630.000,- k.k.

Kenmerken

Soort object:
appartement
Soort appartement:
penthouse
Bouwjaar:
2008
Oppervlakte:
178 m²
Aantal kamers:
5
Slaapkamers:
4
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Zeer centraal gelegen RIANT PENTHOUSE (178m2 woonoppervlakte) MET TWEE TERRASSEN, 2 BERGINGEN EN 2 EIGEN PARKEERPLAATSEN gelegen in het appartementencomplex "De Boog van Voorburg"

De woning ligt op loopafstand het gezellige KJ-plein en de sfeervolle Herenstraat. Hier vindt u naast de winkels voor dagelijkse boodschappen, ook een ruime keus aan restaurants, cafés en een allerlei speciaalzaken. Ook zit u vlakbij diverse lagere en middelbare scholen, een kinderboerderij en vrijwel alle denkbare sportverenigingen.

Naast een aantal belangrijke uitvalswegen binnen 5 autominuten bent u als fietser in ruim 15 minuten in het centrum van Den Haag. Ook de mogelijkheden met het openbaar vervoer (trein en bus) zijn goed (10 minuten fietsen naar station Voorburg, Laan van NOI of naar het Randstadrailstation Leidschendam-Voorburg).

INDELING C:Afgesloten entree met ruime hal en lift naar de 3e verdieping, entree woning, hal, meterkast, stookruimte, moderne badkamer met ligbad, vaste wastafel en wasmachine-/ en droger aansluiting, modern vrijdragend toilet met fontein, ruime slaapkamer, lichte woon-/eetkamer met ruimte voor keuken, vanuit woonkamer toegang naar 2e achterslaapkamer en tot ruim terras.

Ca. AFMETINGEN:
-woon-/eetkamer 6.34x4.70
-achterslaapkamer 5.02x3.63
-achterzijslaapkamer 4.87x3.68/1.97
-terras 7.49x1.75
-badkamer 2.47x1.83

De wand tussen de twee appartementen C en G is verwijderd, deze kan eventueel weer worden terug geplaatst.

INDELING G:Afgesloten entree met ruime hal en lift naar de 3e verdieping, entree woning, hal, meterkast, stookruimte, moderne badkamer met ligbad, vaste wastafel en wasmachine-/ en droger aansluiting, modern vrijdragend toilet met fontein, ruime achterslaapkamer, lichte woon-/eetkamer met ruimte voor riante keuken, vanuit woonkamer toegang tot ruim terras.

Ca. AFMETINGEN:
-woon-/eetkamer 7.33x8.26
-achterslaapkamer 5.02x3.63
-terras 9.92x1.75
-badkamer 2.47x1.83

2 eigen bergingen en 2 eigen parkeerplaatsen in de kelder.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 2008/2009
- Appartement is niet voorzien van een keukenblok
- Gelegen op eigen grond
- Bijdrage Vereniging Van Eigenaren € 353,01,= per maand
- De parkeergarage onder het gebouw is afgesloten middels een elektrisch hek
- Aanvaarding per direct

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.