Populierendreef 284, Voorburg

169.000,- k.k.

Kenmerken

Status:
Verkocht onder voorbehoud
Soort object:
appartement
Soort appartement:
portiekflat
Bouwjaar:
1971-1980
Oppervlakte:
55 m²
Aantal kamers:
2
Slaapkamers:
1
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

KANT EN KLAAR APPARTEMENT MET SUPER UITZICHT!

In het 'groene' Essesteijn, gelegen 7e etage 2 KAMER APPARTEMENT en zonnig balkon en berging. De goed bekend staande wijk biedt een aantrekkelijke woonomgeving, een oase van rust en ruimte. Het winkelcentrum Leidsenhage ligt op loopafstand. Scholen liggen in de wijk of in de directe nabijheid en sportmogelijkheden zijn volop te vinden in het dichtbij gelegen sportpark met binnen- en buitensportaccommodaties. In de wijk is ook een kinderboerderij en een wijkcentrum gelegen. Dankzij de bijzonder goede verbindingen via bus- en tramlijnen die door Essesteijn lopen en de nabijheid van twee NS-stations (Mariahoeve 't Loo) is er een snelle verbinding met de omgeving.

INDELING 2 kamer appartement: entree op de begane grond, luxe gerenoveerde hal, lift en trappenhuis, verdiepingshal, korte galerij (2 woningen): entree appartement, hal, meterkast, lichte woon-/eetkamer met open keuken en met toegang naar ruim, zonnig balkon met fraai groen uitzicht (ZW). Badkamer v.v. douche, toilet en vaste wastafel, ruime slaapkamer.
Berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- v.v. geautomatiseerd toegangscontrolesysteem en bezoekersregistratie
- V.v.E. actief bijdrage circa € 147,43 per maand (woning);
- VVE € 10,95 per maand (berging);
- circa € 67,33 per maand voorschot stookkosten en water
- ouderdom- en asbestclausule van toepassing
- oplevering in overleg

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.