Pelikaanhof 82, Leidschendam

Vraagprijs: 549.000,- k.k.

Kenmerken

Soort object:
woonhuis
Soort woning:
eengezinswoning
Bouwjaar:
1986
Oppervlakte:
124 m²
Perceeloppervlakte:
135 m²
Aantal kamers:
6
Slaapkamers:
4
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Zeer rustig in kindvriendelijke woonwijk "t Lien" gelegen, 5/6 KAMER TUSSENEENGEZINSWONING met ca. 10 meter diepe, zonnige achtertuin op het Noordwesten, stenen schuur en auto-opstelplaats aan de voorzijde.
De achtertuin is direct gelegen aan een fraai en rustig park en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

De omgeving kent een hoog voorzieningenniveau: op loopafstand van winkelcentrum Prins Frederiklaan en het winkelcentrum the Mall of the Netherlands, MCH Antoniushove, de bus- en tramhalte; ook diverse basis- en middelbare scholen, zwembad De Fluit, sportverenigingen en de bibliotheek liggen op korte afstand. Via de nabij gelegen Sytwendetunnel is er een goede verbinding met de snelwegen A44, A4, A12 en A13.

INDELING:
Begane grond: uitgebouwd entree aan de voorzijde, ruime hal, modern vrijdragend toilet met fontein, meterkast met garderobe, moderne half open keuken in U-opstelling met inbouw apparatuur, ruime tuingerichte woon-/-eetkamer met royale achtertuin op het noordwesten, auto opstelplaats aan de voorzijde.

1e etage: overloop, voorslaapkamer, ruime achterslaapkamer, achterzijslaapkamer, nette badkamer met ligbad, douche, 2e toilet, wastafel.

2e etage: ruime overloop met luik naar de bergruimte onder de nok, waskamer met aansluiting wasmachine en droger en de c.v. combi ketel, grote zolderkamer (voorheen 2 kamers) met voor-en achter dakramen en veel bergruimte achter de knieschotten.

BIJZONDERHEDEN:
- parkeren op eigen terrein
- mogelijkheid tot plaatsen dakkapellen
- achteringang tuin is niet officieel maar gedoogd
- geheel dubbel glas
- extra (slaap)kamer op zolder mogelijk
- Ouderdoms-, asbest- en materialenclausule van toepassing
- Woning is NEN 2580 gemeten en plattegronden en meetstaat aanwezig
- Oplevering in overleg

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Suggesties

Te koop
Elandstraat 86 in Den Haag
Elandstraat 86 Den Haag5 kamer appartement, 139 m²
585.000,- k.k.
Te koop
Looierslaan 37 in Voorburg
Looierslaan 37 Voorburg5 kamer appartement, 103 m²
525.000,- k.k.