Park Leeuwenberghlaan 38, Leidschendam

Vraagprijs: 1.175.000,- k.k.
Open huis Za. 1 april van 11:00 tot 15:00 uur

Kenmerken

Soort object:
woonhuis
Soort woning:
villa
Bouwjaar:
1939
Oppervlakte:
140 m²
Perceeloppervlakte:
885 m²
Aantal kamers:
5
Slaapkamers:
4
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Gelegen in het hart van het alom geliefde Park Leeuwenbergh, charmante vrijstaande villa met rondom tuin, 2 schuren en een garage voor 2 auto's, ruime oprit voor meerdere auto's, gelegen op 885m2 eigen grond. In de praktijk biedt de grootte van de kavel diverse mogelijkheden tot uitbreiding en/of nieuwbouw.

Park Leeuwenbergh is een rustige, groene villawijk, aantrekkelijk door de gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen; historisch centrum van Voorburg, mooie fietsroute langs de Vliet- naar het oude centrum van Delft, Voorburg of Leidschendam, Voor wie van sporten houdt zijn er tennis-en padelbanen en mooie golfbaan op maar een paar minuten lopen! De wijk is gelegen op loop/fiets afstand van de stations Den Haag Centraal en Voorburg. Vliegveld Rotterdam-The Hague is goed bereikbaar op slechts 20 autominuten. Op loopafstand bevinden zich twee basisscholen waarvan één splinternieuw. Ook is er een actieve buurtvereniging die regelmatig activiteiten organiseert zoals een gezellige buurtbarbecue.

INDELING:
Via de eigen brug komt u op de oprit van het erf. De oprit (deels met carport) biedt parkeermogelijkheid voor meerdere auto's.

De entree van de woning is gelegen aan de voorzijde.
U komt binnen via tochtportaal met garderobe mogelijkheid. In de hal vindt u het toilet met fonteintje en is de verdiepte kelderkast bereikbaar.

De woon- en eetkamer zijn via een aparte deur bereikbaar. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer met erker aan de zijkant van de woning waardoor extra licht binnenkomt.
De eetkamer is voorzien van een fraaie schouw. Via de eetkamer is de serre bereikbaar. De woon- en eetkamer zijn voorzien van een houten parketvloer en prachtige glas in lood ramen.

De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning. Ook via de keuken is de serre bereikbaar waarna u uitkomt in de geweldige achtertuin, maar ook in de zijtuin met carport. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten dus heerlijk zonnig met in de zomer veel privacy in deze heerlijk groene omgeving met waterlelies in het aan de tuin grenzende watertje. In het voor- en najaar is het heerlijk vertoeven in de serre.
De garage biedt ruimte voor 2 auto's.

1e Verdieping:
Op deze verdieping zijn 3 slaapkamers. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een ruime inbouwkast. Vanuit deze kamer heeft u mooi uitzicht over de vijver. De naastgelegen slaapkamer kan prima in gebruik worden genomen als werk-, hobby- of kinderkamer en is voorzien van vaste kasten.

De tweede ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is ook voorzien van een vaste kastenwand en inbouwkast. Vanuit deze kamer heeft u uitzicht op de achtertuin.

De badkamer is voorzien van een ligbad, aparte douche, toilet, wastafel en badgeiser.

2e Verdieping:
Deze verdieping is nog nader in te delen. In de stookruimte bevindt zich de cv ketel (Atag, 2013?).
De zolderkamer is voorzien van een dakraam en dakkapel.

Bijzonderheden:
- Charmante woning op een ruim perceel;
- Heerlijke serre;
- Veel nieuw/verbouw mogelijkheden;
- Asbest-, ouderdoms- en niet bewoningsclausule van toepassing;
- Oplevering in overleg.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.

Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.