Park Leeuwenberghlaan 26, Leidschendam

Vraagprijs: 569.000,- k.k.

Kenmerken

Status:
Onder bod
Soort object:
woonhuis
Soort woning:
eengezinswoning
Bouwjaar:
1928
Oppervlakte:
110 m²
Perceeloppervlakte:
471 m²
Aantal kamers:
4
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Gelegen in het hart van het alom geliefde Park Leeuwenbergh charmante VRIJSTAANDE WONING MET RONDOM TUIN, SCHUUR EN GARAGE, GELEGEN OP 471 M2 EIGEN GROND.

Het park met het naast gelegen tennispark en golfbaan garanderen een rustige en prettige woonomgeving, terwijl het centrum van Den Haag en ook Scheveningen maar enkele autominuten verwijderd zijn. Het historisch centrum van Voorburg ligt op tien minuten loopafstand en ook ten opzichte van de uitvalswegen kan de ligging als ideaal omschreven worden.

In de praktijk biedt de grootte van het kavel mogelijkheden tot uitbreiding en/of nieuwbouw. Het herontwikkelen van de schuur en garage tot een tweelaagse uitbreiding schept mogelijkheden op de begane grond voor een vergrote woonkamer met serre, grote woonkeuken, nieuwe garage en berging. Op de 1e verdieping kunnen dan 2 extra slaapkamers en een nieuwe badkamer worden gesitueerd.

INDELING:

Parterre:
Entree, ruime hal, ruime woonkamer met openslaande deuren naar de zonnig tuin, eetkamer met toegang tot de eenvoudig moderne keuken met diverse inbouwapparatuur, modern vrijdragend toilet met fontein, ruime schuur en garage.

1e Verdieping:
open trap vanuit de hal naar de overloop op de 1e verdieping, zijslaapkamer met dakkapel en vaste kasten, tussengelegen badkamer met douche, wastafel en 2e toilet, hoofdslaapkamer met dakkapel en vasten kasten.

Vliering:
via de vlizotrap op de overloop kom je bij de bergruimte onder de nok.

Bijzonderheden:
- bijzonder rustig wonen in vrijstaande woning op 471 m2 eigen grond
- parkeren op eigen terrein
- oplevering per direct is mogelijk
- meetstaat aanwezig, NEN 2580
- asbest en ouderdomsclausule van toepassing

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Suggesties

Te koop
Kerkstraat 50 in Voorburg
Kerkstraat 50 Voorburg10 kamer woonhuis, 207 m²
595.000,- k.k.
Te koop
Waalhofflaan 23 in Voorburg
Waalhofflaan 23 Voorburg5 kamer woonhuis, 132 m²
627.500,- k.k.