Overburgkade 106, Voorburg

Vraagprijs: 349.000,- k.k.

Kenmerken

Soort object:
appartement
Soort appartement:
bovenwoning
Bouwjaar:
1941
Oppervlakte:
132 m²
Aantal kamers:
6
Slaapkamers:
4
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Fraai met vrij uitzicht aan de voorzijde over groen en water gelegen ruim 3 LAAGS 6 KAMER DUBBEL BOVENHUIS MET BALKON EN BERGING.

Rustig gesitueerd aan de rand van Voorburg nabij de gezellige winkelstraat “De Herenstraat”, station Voorburg, openbaar vervoer (o.a. rechtstreekse busverbindingen naar Scheveningen en Kijkduin), en winkelcentrum De Julianabaan. Het gezellige centrum van Den Haag en Rijswijk is op enkele fietsminuten gelegen. Met enkele minuten bereikt u de A12, A4 en A13.

Indeling:
Entree woning, hal, trap naar de 1e verdieping, toilet met fontein, ruime L-vorm woon-/eetkamer met schouw en inbouwkasten, nette keuken met diverse inbouwapparatuur, zonnig achterbalkon met kast.

2e etage: overloop; ruime voorslaapkamer met dakkapel, nette badkamer met ligbad, separate douche, wastafelmeubel en wasmachine aansluiting, 2e toilet met fontein op de overloop, achterslaapkamer met dakkapel, achterzijslaapkamer met dakkapel.

3e etage: vaste trap naar de verdieping; overloop, zolder/slaapkamer met dakraam en bergruimte achter de knieschotten.

Circa afmetingen:
- woonkamer 5.22x3.43 en 7.33x3.04
- keuken 4.80x1.82
- balkon 2.40x0.99
- voorslaapkamer 5.21x3.14
- achterslaapkamer 5.48x3.12
- achterzijslaapkamer 4.42x1.97
- badkamer 3.12x2.06
- zolder/slaapkamer 4.17x3.79
- schuur 2.19x0.95

BIJZONDERHEDEN
- voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, behalve balkon kozijn
- Dicht bij historisch centrum Voorburg, scholen, uitvalswegen, openbaar vervoer en winkels
- actieve VvE bijdrage € 150 per maand, reserves ca € 40.000,00
- Speeltuin en parken om de hoek
- rapport NEN2580 meetinstructie opvraagbaar
- Oplevering in overleg.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in deze woning? Maak een vrijblijvende afspraak met ons voor een bezichtiging of schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Interview met de eigenaar

Reeds 26 jaar wonen wij aan de Overburgkade 106 te voorburg. Wij hebben deze woning aangeschaft in 1993. Wij hebben de woning toentertijd aangeschaft om de geweldige ligging, dicht bij uitvalswegen, winkelcentra, supermarkten. Alles is in principe binnen 5 minuten bereikbaar. Eveneens is deze woning zeer gunstig gelegen ten opzichte van Voorburg station waardoor de woning ook voor nieuwe bewoners die gebruik maken van het OV zeer gunstig is.

Naast de perfecte ligging van de woning hebben wij deze woning aangeschaft om de ruimte van het huis en de ouderwetse details. Het is een echt karakteristiek jaren dertig huis met alle bijbehorende positieve punten van een jaren dertig woning. Ruime woonkamer, eetkamer, slaapkamers etc. Zeker voor een gezin met kinderen is de woning perfect zowel qua oppervlakte als mogelijkheden voor kinderen. Dit is eveneens een doorslaggevend punt voor ons geweest.

Wij hebben besloten de woning te verkopen omdat wij naar een volgende stap in ons leven gaan en deze woning te groot begint te worden en vanuit persoonlijke aspecten.

Het bijzondere van deze woning is toch wel de centrale ligging zonder echt midden in de drukte te wonen. Ondanks de ‘’drukke’’ Maanweg merk je hier in het dagelijks leven praktisch niets van. Ons favoriete plekje kan ik niet 1,2,3 noemen maar de woonkamer met bijbehorende eetkamer heeft wel een bepaalde allure.

In 26 jaar tijd hebben wij het nodige verandert in de woning, los van verven en de normale huistuin- en keuken dingen moet je bijvoorbeeld denken aan vervanging van ketels en vernieuwing van de dakkapellen. Het is een vrij onderhoudsarm huis wat ook weer voordelig is. Tevens is er een zeer actieve VvE. Ik kan op dit moment ook weinig minpunten aan de woning en omgeving ontdekken.

Het is een straat waar mensen vaak voor lange tijd blijven wonen en het onderlinge contact met de buren wordt dan ook als prettig ervaren.

Tips voor de aankopende partij:

1. Geniet !
2. Ga vooral eens kijken in de pittoreske Herenstraat te Voorburg;
3. Maak gebruik van de gunstige locatie;
4. Ga eens eten bij het Griekse restaurant Kreta op 10 minuten loopafstand.

Suggesties

Te koop
Koningin Wilhelminalaan 180 B in Voorburg
Koningin Wilhelminalaan 180 B Voorburg6 kamer appartement, 149 m²
400.000,- k.k.
Te koop
Den Bommelstraat 2 in Zoetermeer
Den Bommelstraat 2 Zoetermeer4 kamer woonhuis, 130 m²
335.000,- k.k.
Te koop
Okerhof 70 in Voorburg
Okerhof 70 Voorburg5 kamer woonhuis, 121 m²
375.000,- k.k.
Te koop
Rijksstraatweg 735 a in Wassenaar
Rijksstraatweg 735 a Wassenaar3 kamer appartement, 91 m²
387.500,- k.k.
Te koop
Voorhofstraat 17 in Voorburg
Voorhofstraat 17 Voorburg3 kamer woonhuis, 94 m²
399.000,- k.k.