Oude Kustlijn 79, Den Haag

Vraagprijs: 375.000,- k.k.

Kenmerken

Status:
Verkocht onder voorbehoud
Soort object:
appartement
Soort appartement:
portiekflat
Bouwjaar:
2005
Oppervlakte:
115 m²
Aantal kamers:
4
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

In het centrum van Ypenburg gelegen, met een zeer fraai en vrij uitzicht, ruim 3/4 KAMER APPARTEMENT (ca. 115 m2) op de 8e verdieping. De woning is gelegen in een kleinschalig appartementencomplex met een fraaie binnentuin en heeft de beschikking over een eigen berging. Daarnaast is het appartement gelegen nabij winkelcentrum Ypenburg met een ruim aanbod aan winkels, diverse horecazaken voor een kopje koffie of lekkere maaltijd en openbaar vervoer. Ook (internationale) scholen, de Dobbeplas en Het Delftse Hout zijn op korte afstand gelegen. Middels de nabij gelegen uitvalswegen A-4, A-12 en A-13 zijn Delft, Rijswijk, Den Haag Centrum, Scheveningen, Nootdorp, Leidschendam en Voorburg zeer snel te bereiken.

Indeling:

Entree op de begane grond in een ruime ontvangst hal met bellentableau en toegang tot het trappenhuis en de lift. Door het open karakter komt het totaal als zeer vriendelijk over. Ook de binnentuin draagt bij aan dit prettige woonklimaat.

8e Verdieping:
Entree appartement. Tochtportaal. Royale woonkamer. Moderne keuken voorzien van diverse apparatuur. Eetkamer. Via de keuken toegang tot de loggia gelegen op het zuidoosten met fraai uitzicht (dient altijd vrij te blijven, is tevens vluchtweg). Moderne badkamer met twee wastafels, douche en toilet. Wasruimte. Twee ruime slaapkamers. Modern vrijdragend toilet met fonteintje. Eigen berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2005;
- Eventueel is er een eigen parkeerplaats in de parkeergarage te koop, vraagprijs € 12.500,00 k.k, VvE bijdrage € 1,10 per maand;
- Actieve VvE, bijdrage voor het appartement en de berging ca. € 218,70 per maand;
- Stadsverwarming;
- Niet-bewoningsclaulsule van toepassing;
- Oplevering per direct mogelijk;
- Woning is NEN 2580 ingemeten en plattegrond beschikbaar.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Suggesties

Te koop
Noordenburglaan 10 in Voorburg
Noordenburglaan 10 Voorburg4 kamer appartement, 80 m²
395.000,- k.k.
Te koop
Siergaarde 139 in Rijswijk
Siergaarde 139 Rijswijk6 kamer woonhuis, 129 m²
409.000,- k.k.
Te koop
Havannasingel 25 in Den Haag
Havannasingel 25 Den Haag2 kamer appartement, 102 m²
325.000,- k.k.