Oranjerie 6, Rijswijk

Vraagprijs: 479.000,- k.k.

Kenmerken

Status:
Verkocht onder voorbehoud
Soort object:
woonhuis
Soort woning:
eengezinswoning
Bouwjaar:
2016
Oppervlakte:
116 m²
Perceeloppervlakte:
143 m²
Aantal kamers:
5
Slaapkamers:
4
Alle kenmerken

Locatie

Help mee

Lees hier unieke informatie zoals herinneringen, kenmerken of nuttige voorzieningen over de woning, rechtstreeks van de verkoper!

Helpmee.nl

Omschrijving

WERKELIJK DIRECT TE BETREKKEN 4-ONDER-1-KAP WONING. HOOGWAARDIG AFGEWERKT IN COMBINATIE MET HEDENDAAGS EN TOEKOMSTGERICHT WOONCOMFORT. LUXUEUS, MODERN, ENERGIENEUTRAAL EN DUURZAAM MET ZEER BIJZONDERE LIGGING.

OP EEN BIJZONDERE EN UNIEKE LOCATIE BINNEN HET MOOIE ‘RIJSWIJKBUITEN’ GELEGEN MET EEN VRIJ UITZICHT VAN 200 METER OP DE BEATRIXLAAN. ZEER GOED ONDERHOUDEN EN MODERN AFGEWERKTE EENGEZINSWONING MET EIGEN AANLEGSTEIGER VOOR SLOEP, GELEGEN AAN DOORGAAND VAARWATER WELKE UITKOMT OP DE VLIET EN U DE MOGELIJKHEID BIEDT TOT AANLEGGEN VAN UW BOOT AAN EIGEN ACHTERTUIN/VLONDER. TEVENS IN ZEER KINDVRIENDELIJKE WIJK EN GELEGEN OP EEN EILAND AAN EEN DOODLOPENDE STRAAT.

DE WONING BESCHIKT OVER EEN VOOR- EN ACHTERTUIN MET DIVERSE TERRASSEN, IS ZEER ENERGIEZUINIG DOOR DE VOLLEDIGE WONINGISOLATIE, WARMTEPOMP, TRIPLE GLAS EN ZONNEPANELEN. DE WONING WORDT VERWARMD ÉN GEKOELD MIDDELS VLOERVERWARMING EN EEN WARMTE TERUGWININSTALLATIE WELKE IN VOLLEDIG EIGENDOM ZIJN.

INDELING
Begane grond: zeer zonnige voor- en achtertuin, vrijstaande houten berging, entree, hal/gang met garderobe en dubbele opbergkast alwaar ook meterkast, trap in zijn geheel voorzien van pvc, modern vrijdragend toilet met fontein, aan de voorzijde van de woning gelegen luxe open keuken met bar voorzien van grote spoelbak, Quooker heetwaterkraan en Siemens inbouwapparatuur te weten inductiekookplaat, combi-oven/magnetron, vaatwasser en afzuigkap, fraaie tuingerichte woon-/eetkamer met diepe trapkast, pvc vloer en toegang naar fraai aangelegde achtertuin welke is voorzien van onderhoudsarme geïmpregneerde tegels, beplanting, hardhouten vlonder met aanlegsteiger voor een sloep, de tuin is gelegen aan open vaarwater die via de Vliet u binnen 10 minuten in de grachten van Delft brengt, via de Vliet is het tevens mogelijk te varen naar enerzijds het Westland en anderzijds richting Voorburg, Leiden, de binnenstad van Den Haag en verder.

Eerste etage: voorzien van Quick Step laminaatvloer, ruime overloop, achterslaapkamer, achterzijslaapkamer en aan de voorzijde, voorslaapkamer, zeer luxe badkamer met dimbare lichtspots, voorzien van Villeroy & Boch sanitair waaronder een zwevend 2e toilet, ligbad, separate inloopdouche en badkamermeubel met dubbele wastafel.

Tweede etage: voorzien van Quick Step laminaatvloer, royale vrij indeelbare zolderkamer met dakraam, opstelplaats voor omvormers van zonnepanelen, wasmachine en wasdroger aansluitingen en veel bergruimte onder dakbeschot.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 2016;
- glasvezelaansluiting;
- gelegen op 143 m2 eigen grond;
- uitbouw over de volle breedte van de woning;
- woning gebouwd onder SWK garantie;
- triple glas en onderhoudsvrije kunststof kozijnen;
- warmtebron onder de grond en 200 liter boiler (grootst mogelijk voor o.a.) ligbad;
- gehele woning voorzien van vloerverwarming, gevelisolatie, dakisolatie, vloerisolatie en hoogrendements ventilatoren;
- resterend service- en onderhoudscontract van 8 jaar voor energie-installatie met een ‘energieverbruik-0-garantie’ van KlimaatGarant;
- warmtewisselaar, zonnepanelen, warmte terugwininstallatie, boiler en warmtepomp in volledig eigendom waardoor er geen huur- en energielasten zijn;
- het betreft een energieneutrale ‘0 op de meter’ woning;
- EnergiePrestatieCoëfficiënt van 0,0;
- Energielabel A ++++;
- 200 meter vrij uitzicht op de Beatrixlaan;
- diepe achtertuin van 12 meter met eigen aanlegsteiger voor sloep;
- gelegen op een eiland aan open vaarwater en een doodlopende straat;
- de woning is NEN 2580 ingemeten en plattegronden zijn beschikbaar;
- oplevering in overleg.

KORTOM EEN TOEKOMSTGERICHTE EN MODERNE 4-KAMER EENGEZINSWONING MET RUIME MAATVOERING GELEGEN OP EEN GUNSTIGE EN BIJZONDERE LOCATIE TUSSEN DELFT EN DEN HAAG. DE WONING LIGT IN DE NABIJHEID VAN VERSCHILLENDE PARKEN, HET WINKELCENTRUM VAN RIJSWIJK EN HET CENTRUM VAN DELFT MET ALLE VOORZIENINGEN (WINKELS EN HORECA), DIVERSE UITVALSWEGEN (A4, A13 EN A12), OPENBAAR VERVOER EN SCHOLEN IN DE NABIJE OMGEVING. KOM TOT DE RUST DOOR DE GROENE OMGEVING EN GENIET VAN DE VOORDELEN VAN DE RANDSTAD. ABSOLUUT EEN BEZICHTIGING WAARD!

RIJSWIJKBUITEN & DUURZAAMHEID
De woning is gelegen in de fraaie buurt van 'De Eilanden van Sion' binnen de nieuwbouwwijk RijswijkBuiten. De buurt kenmerkt zich door de bijzondere ligging aan een doodlopende straat en ligging aan open vaarwater. Kindvriendelijk en uniek.

RijswijkBuiten geeft u echt het gevoel van buiten wonen en is toch heel centraal gelegen vlakbij de centra van Rijswijk, Delft, Den Haag en Rotterdam. Met goede bereikbaarheid vanwege de ligging nabij de uitvalsweg naar de A4, A12 en A13 maar ook het openbaar vervoer kunt u verwachten in RijswijkBuiten. De wijk is autoluw, modern, zeer groen en kindvriendelijk ingericht met veel speelgelegenheden. Gelegen aan het Wilhelminapark, het Hoekpolderpark en Elsenburgerbos wordt de wijk omarmd door groen met mogelijkheden om te sporten, spelen, zwemmen, fietsen en wandelen.

Sion kenmerkt zich door zijn geschiedenis van het kloostercomplex en met name de daarop volgende buitenplaats. Hoewel vrijwel alle vroege bebouwing is verdwenen herinneren nog enkele bouwwerken, watergangen en verkaveling aan de rijke historie van dit gebied. Deze cultuurhistorische elementen zijn unieke aanknopingspunten geweest voor het stedenbouwkundig ontwerp van Sion en RijswijkBuiten maar ook voor het meegeven van specifieke identiteiten van deelwijken en buurten. Kenmerkend voor de buitenplaats zijn bijvoorbeeld de siertuinen welke veelal uitgevoerd met hagen. Met name deze hagen, water en een groene omgeving vormen een belangrijke basis in het openbaar gebied van het nieuwe Sion. Waar vindt u tegenwoordig nog fruitbomen terug langs openbare wandelpaden? Jawel, in RijswijkBuiten!

Uiteraard is er ook aan andere ‘groene’ eigenschappen gedacht. Alle woningen in RijswijkBuiten worden met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid geïnstalleerd. Zo komt de warmte én koeling uit de bodem en is een gasaansluiting dan ook niet meer aanwezig!

De benodigde energie wordt opgewekt door de zonnepanelen op uw dak. De toepassing van de warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen zorgt voor een zeer energiezuinige woning met de daarbij behorende lage maandelijkse lasten. Een warmtepomp creëert een aangenaam binnenklimaat. Is het buiten koud? Dan zorgt de warmtepomp dat de vloer aangenaam warm aanvoelt en uw woning wordt verwarmd. Is het buiten warm, dan koelt de vloer en de binnentemperatuur weer af. U heeft hierdoor een constante aangename temperatuur. Water wordt verwarmd door de warmtepomp en opgeslagen in een boiler. Ook de warmte van gebruikt douchewater wordt gebruikt om de woning te verwarmen. Bovendien haalt een slim ventilatiesysteem de warmte uit de afgezogen buitenlucht om de koude binnenlucht op te warmen en zorgt de volledige woningisolatie en het triple glas voor de hoogste nieuwbouw energie-eisen en de laagste denkbare energielasten. Al deze eigenschappen zorgen voor een toekomstgerichte woning met ultiem woongenot. RijswijkBuiten kenmerkt zich niet voor niets tot de meest energiezuinige wijk van Nederland!

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Interview met de eigenaar

Sinds wanneer woont u hier?

Wij wonen hier sinds juli 2016.

Waarom heeft u destijds juist dit huis gekocht?

We wilden een energiezuinige woning waar we in konden groeien en een gezin in konden stichten. Het liefst een woning met een bijzondere ligging.

Dit is gelukt. De woning zelf betreft een 4-onder-1-kap tussenwoning en heeft een vrij uitzicht van 200 meter op de Beatrixlaan. De woning op dit eiland, is gelegen aan een doodlopende straat en aan open vaarwater. Vanuit de tuin krijgt de nieuwe eigenaar de mogelijkheid om een sloep aan te leggen waarmee men binnen 10 minuten door de grachten van Delft kan varen. Daarnaast kan men varen richting het Westland, Leiden, Voorburg en de binnenstad van Den Haag.

Los hiervan is de woning voorzien van de nieuwste energie-eisen en betreft het een 0-op-de-meter woning omdat het een volledig gasloos en geïsoleerde woning is die tot op heden alleen maar geld hebben opgeleverd bij onze energiemaatschappij. Voorzien van kunststof kozijnen en een hoogwaardig energiesysteem die in de winter de woning verwarmd en in de zomer de woning verkoeld.

Waarom gaat u nu verhuizen?

We willen graag een woning met een garage.

Wat vindt u bijzonder en wat is uw favoriete plekje in dit huis?

De bar in de keuken en de aanlegsteiger in de tuin t.b.v. een sloep.

Wat heeft u in de loop der jaren verbouwd of veranderd?

De gehele woning is bij aanvang casco opgeleverd en naar wens ingericht en voorzien van A-merken in zowel de keuken, het toilet en de badkamer. Los hiervan hebben wij nog apart een dakraam laten plaatsen.

Zijn er ook minpuntjes te vermelden?

Nee

Wat maakt uw buurt speciaal om in te wonen, heeft u bijv. tips over leuke winkels, restaurants e.d.?

We wilden een nieuwbouwhuis kopen in een kindvriendelijke wijk. De wijk is de eerste groene en energziezuininge wijk van Nederland die uitermate geschikt is voor jonge gezinnen dankzij de groene omgeving en de autoluwe straten. De buurt staat bekend om zijn goede bereikbaarheid voor de randstad.

De nieuwe bewoner zal kunnen genieten van de voordelen van de stad maar ook van de rust van het omringende water en de natuur.

Video

Suggesties

Te koop
van Lugtenburgstraat 11 in Voorburg
van Lugtenburgstraat 11 Voorburg4 kamer woonhuis, 112 m²
475.000,- k.k.
Te koop
Versteegstraat 14 in Voorburg
Versteegstraat 14 Voorburg6 kamer woonhuis, 132 m²
469.000,- k.k.