Noordeinde 50, Den Haag

3.000,- p/m

Kenmerken

Soort object:
appartement
Soort appartement:
bovenwoning
Bouwjaar:
1907
Oppervlakte:
130 m²
Aantal kamers:
6
Slaapkamers:
3
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Compleet gerenoveerd drielaags bovenhuis met 3 luxe gestoffeerde appartementen, allen voorzien van eigen keuken en badkamer.

De appartementen zijn gelegen in het sfeervolle winkelgebied het Noordeinde, dat bekend staat om de vele exclusieve winkels. Naast galeries, restaurants, koffiezaken en interieur- en designwinkels vind je hier high end fashion stores, gevestigd in prachtige Jugendstilpanden. Diverse openbaar vervoerverbinding in de directe omgeving, het Centraal Station bevindt zich op ca. 15 minuten loopafstand.

INDELING:

Centrale entree op straatniveau met meterkast en trappenhuis.

1e Verdieping:
Woonkamer met moderne open keuken voorzien van elektrische kookplaat, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en combi-oven/magnetron, open slaapgedeelte aan de achterzijde met toegang tot het terras, badkamer met vrijdragend toilet, wastafel en inloopdouche.

2e Verdieping:
Woonkamer met moderne open keuken voorzien van elektrische kookplaat, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en combi-oven/magnetron, vrijdragend toilet met fonteintje, badkamer met wastafel en inloopdouche, ruime slaapkamer aan de achterzijde.

3e Verdieping:
Woonkamer met moderne open keuken voorzien van elektrische kookplaat, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en combi-oven/magnetron, stookruimte met opstelplaats wasmachine, badkamer met vrijdragend toilet, wastafel en inloopdouche, ruime slaapkamer aan de achterzijde.

Elke verdieping is voorzien van een fraaie visgraat pvc-vloer met houtlook, vitrages, antraciete overgordijnen en duettes (alleen op 3e etage).

De woning heeft 1 huisnummer met 3 appartementen. De huurovereenkomst dient dan ook te worden aangegaan voor alle drie de appartementen. Woningdelers zijn toegestaan, maar er is dan sprake van één hoofdhuurder. De appartementen huren als bedrijf voor uw medewerkers is uiteraard ook bespreekbaar.

De nutsvoorzieningen zoals gas, water en elektra zijn gezamenlijk.


Bijzonderheden:
- Huurprijs € 3.000,- per maand;
- Servicekosten: € 35,- per maand;
- Beschikbaar per medio november 2023;
- Inkomenseis: het bruto maandinkomen dient minimaal 3,5 maal de maandhuur te zijn;
- Waarborgsom: 2 maanden kale huur;
- Eenmalige mutatiekosten van € 250,- die huurder aan verhuurder dient te betalen;
- Minimale huurperiode is 2 jaar, daarna onbepaalde tijd;
- Volledig gestoffeerd, visgraat pvc-vloer met houtlook, vitrages en verduisterende overgordijnen en duettes (alleen op 3e etage);
- Huisdieren zijn niet toegestaan.