Melis Stokezijde 210, Den Haag

Vraagprijs: 235.000,- k.k.

Kenmerken

Status:
Onder bod
Soort object:
appartement
Soort appartement:
portiekflat
Bouwjaar:
1978
Oppervlakte:
83 m²
Aantal kamers:
3
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

RUIM EN VERZORGD 3-KAMER APPARTEMENT (CA. 83 M²) MET VEEL LICHTINVAL VANWEGE HOEKLIGGING, ZONNIG BALKON OP HET ZUIDEN EN EIGEN BERGING OP DE BEGANE GROND. DE WONING IS GELEGEN OP DE 3E VERDIEPING VAN EEN KLEINSCHALIG EN GOED ONDERHOUDEN APPARTEMENTENCOMPLEX.

Het appartementencomplex maakt deel uit van een 14-tal kleinschalige complexen gesitueerd rondom een verkeersarm plein met volop parkeergelegenheid op eigen terrein. Het is gelegen in een rustige en groene omgeving in de nabijheid van natuurgebied Madestein en recreatiegebied De Uithof. De Uithof polder die overloopt in de Madepolder en het aansluitende Landgoed Ockenburgh biedt veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen in de prachtige natuur. Er zijn diverse winkelcentra in de omgeving en in het nabij gelegen Wateringen is een gezellig winkelcentrum met een aantal goede restaurants, op woensdag is er ook een gezellige weekmarkt.
Openbaar vervoer (tram 9, bus 25) met directe verbinding naar o.a. Den Haag HS en CS bevindt zich op loopafstand en het strand en de boulevard zijn bereikbaar in 15 fietsminuten. Uitvalswegen A4 en A13 zijn binnen enkele minuten bereikbaar via de Westlandroute.

INDELING: Gesloten entree met bellen/brievenbussentableau, centrale hal met lift/trap naar 3e etage. Entree appartement: ruime hal met bergkast, lichte woonkamer met veel lichtinval vanwege hoekligging en toegang tot het ruime balkon op het Zuiden. De keuken is eenvoudig, netjes en ruim en heeft tevens toegang tot het balkon. De badkamer is voorzien van een vaste wastafel en douche. Separaat toilet voorzien van fonteintje. Slaapkamer I is ca. 12,5 m², is voorzien van een vaste kast en heeft toegang tot een klein zijbalkon, slaapkamer II is ca. 12 m² en thans in gebruik als eetkamer.
Er is een eigen (fietsen) berging op de begane grond. Volop parkeermogelijkheid op eigen terrein.

Bijzonderheden:
- actieve VvE, bijdrage voor de woning met berging circa € 199,= per maand,
- Meerjaren Onderhoudsplan aanwezig, gehele buitenschilderwerk is in 2021 uitgevoerd
- voorschot stookkosten circa € 95,= per maand,
- erfpacht t/m 31-12-2030, canon circa € 1,13 per jaar wordt niet geïnd (aanvraag heruitgifte is reeds aangevraagd door verkoper);
- oplevering in overleg;
- ouderdoms- en asbestclausule zijn van toepassing.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.

Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Interview met de eigenaar

Sinds wanneer woont u hier?
De appartementen met eigen parkeergelegenheid zijn in 1978/79 gebouwd en in november 1979 is het appartement aan ons opgeleverd en hebben wij de woning betrokken.

Waarom heeft u destijds juist dit huis gekocht?
Wij hebben dit appartement gekocht omdat het aan de rand van de stad werd gebouwd met de Uithofpolder (veel natuur) vlak naast de deur en goede openbare vervoersmogelijkheden.

Ook in de jaren zeventig was er krapte op de woningmarkt en was dit voor ons een unieke kans om een nieuwe woning te kopen in een mooie groene omgeving.

Waarom gaat u nu verhuizen?
Na ruim 43 jaar met veel plezier op de Melis Stokezijde te hebben gewoond kregen wij de unieke kans om een ruime 55 plus parterre woning met een (zeer gewilde) tuin in een rustig autoluw hof te betrekken.

Wat vindt u bijzonder en wat is uw favoriete plekje in dit huis?
Het is een heerlijk licht huis met vanuit de woonkamer een mooie doorkijk naar de gang en de eetkamer.

Wat heeft u in de loop der jaren verbouwd of veranderd?
In de woonkamer is een gedeelte van de pui weggehaald zodat er een open verbinding is ontstaan met de gang, ook is er een doorgang gemaakt naar de achterliggende kamer wat een mooi ruimtelijk effect geeft (deze kamer zou weer in de oorspronkelijke staat hersteld kunnen worden door nieuwe bewoners).

In de woonkamer is een nieuwe kast gebouwd met een gedeeltelijk open gedeelte als vitrinekast.

In de woonkamer en hal zijn mooie handgevormde steen strips aangebracht.

De badkamer is in 2005 ook verbouwd, ligbad eruit, een nieuwe douche, vloer en wandtegels vernieuwd.

Nieuwe laminaat vloer aangebracht door het hele huis met uitzondering van de keuken.

Zijn er ook minpuntjes te vermelden?
De keuken en de toilet zijn nog in de originele staat vanaf de bouw.

Wat maakt uw buurt speciaal om in te wonen, heeft u bijv. tips over leuke winkels, restaurants e.d.?
De Melis Stokezijde is een mooie groene wijk om in te wonen, winkelcentrum Leyweg is met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Op loopafstand (Ambachtsgaarde) is ook een winkelcentrum.

In het nabij gelegen Wateringen is een gezellig winkelcentrum met ook een aantal goede restaurants, op woensdag is er ook een gezellige weekmarkt.

De Uithof polder die overloopt in de madepolder en het aansluitende Landgoed Ockenburgh biedt veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen in de prachtige natuur.

Badplaats Kijkduin is ongeveer 4 kilometer van ons appartement verwijderd en door het Westland zijn mooie fietstochten te maken!

Zijn er nog andere belangrijke dingen, die u aan de koper wilt vertellen?
Uiteraard als de privé omstandigheden het niet toelaten een vraag te beantwoorden, zoals de reden van verkoop, dan zullen wij deze vraag niet meenemen! Laat hier het antwoord gerust weg.

En mochten er vragen zijn, laat ons dit dan gerust weten.

Suggesties

Te koop
Burgemeester Keijzerlaan 44 in Leidschendam
Burgemeester Keijzerlaan 44 Leidschendam4 kamer appartement, 85 m²
265.000,- k.k.