Lindelaan 83, Rijswijk

1.500,- p/m

Kenmerken

Status:
beschikbaar
Bouwjaar:
1906-1930
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Op goede zichtlocatie gelegen KANTOOR-WINKELRUIMTE (98 m2) met diverse vertrekken, grote kelder op stahoogte (23 m2) en zij-tuin.

Op zeer korte loopafstand van het gezellige centrum Oud-Rijswijk (kernwinkelgebied) en tegenover Prins Mauritsschool (basisschool).

De kantoor- winkelruimte is gelegen aan drukke doorgaande weg als verbinding tussen Oud- en Nieuw Rijswijk, direct nabij haltes van openbaar vervoer (bus en tram), alsmede de uitvalswegen naar Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

INDELING:

Entree, ontvangst/receptie annex kantoorruimte aan voorzijde en thans overlopend in achtergelegen kantoor (evt. eenvoudig af te scheiden d.m.v. scheidingswand) met hierachter kantoor/archiefruimte, via tussenhal toegang naar complete mod. inbouwkeuken o.a. vv kunststof aanrecht met in onderkast een boiler, spoelbak met Quooker (direct kokend water), koelkast, Miele combi magnetron-oven, mod. toilet, royale spreekkamer en achter de keuken en spreekkamer gelegen afzonderlijke kantoorruimte

BIJZONDERHEDEN:

- Oplevering: kan spoedig
- voorterrein en zijtuin behoort tot eigendom
- meetstaat en plattegronden zijn beschikbaar (NEN2580)*
- zeer goede reclamemogelijkheid mede door hoekligging
- aangesloten op collectief C.V.-systeem (verbruiksmeters t.b.v. radiatoren en elektra) met maandelijks voorschot ad € 175,= (excl. waterverbruik i.v.m. eigen meter)
- huurtermijnen bespreekbaar
- waarborgsom 6 maanden huur
- toetsing kredietwaardigheid van toepassing

*Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in deze kantoor-winkelruimte? Schakel direct uw eigen NVM-aanhuurmakelaar in.
Uw NVM-aanhuurmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aanhuurmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.