Lindelaan 138, Rijswijk

Vraagprijs: 209.000,- k.k.

Kenmerken

Soort object:
appartement
Soort appartement:
portiekflat
Bouwjaar:
1939
Oppervlakte:
79 m²
Aantal kamers:
4
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Help mee

Lees hier unieke informatie zoals herinneringen, kenmerken of nuttige voorzieningen over de woning, rechtstreeks van de verkoper!

Helpmee.nl

Omschrijving

Zeer centraal in Rijswijk gelegen 4 kamer sfeervol DUBBEL BOVENHUIS MET BALKON EN DAKTERRAS, op loopafstand van het gezellige centrum van Oud-Rijswijk en de winkels Lindelaan - Hendrik Ravesteijnplein, het Rijswijkse Bos en de Rijswijkse Schouwburg. De haltes van het openbaar vervoer (bus en tram) bevinden zich op minder dan 1 minuut lopen en er zijn uitstekende verbindingen met de uitvalswegen naar de diverse grote steden.

INDELING: entree via open portiek;
1e etage: entree woning, hal, net toilet met fontein, meterkast 8 groepen, entree naar ruime woon-/eetkamer met schuif separatie met vaste kasten en glas in lood, openslaande deuren naar zonnig achterbalkon, moderne keuken met diverse inbouwapparatuur te weten gaskookplaat, afzuigkap, oven en koel-/vriescombinatie;
2e etage: ruime overloop met modern toilet, wasruimte met opstelplaats voor wasmachine en c.v.ketel, moderne badkamer met ligbad met wastafelmeubel, achterslaapkamer met openslaande deuren naar het zonnige en ruime terras, voorslaapkamer met dakkapel;

Kortom een modern en ruim dubbel bovenhuis op een centrale locatie!!!

Circa afmetingen:
- woon-/eetkamer 3.45x3.08 en 4.52x3.13
- keuken 2.68x1.43
- balkon 3.17x0.92
- achterslaapkamer 3.07x3.41
- voorslaapkamer 3.19x3.13
- badkamer2.23x2.21

Bijzonderheden:
- ruim dakterras
- gehele woning v.v. dubbel glas en laminaat vloer
- openbaar vervoer voor de deur
- gelegen op eigen grond
- asbest- en ouderdomsclausule van toepassing
- oplevering in overleg

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Interview met de eigenaar

Sinds wanneer is deze woning je eigendom?

Sinds 2003

Waarom staat de woning te koop?

We gaan verhuizen naar het buitenland.

Is er in de loop der jaren veel aan de woning verbouwd of veranderd?

Het huis was nog in orginele staat bij de koop. Er is centrale verwarming aangelegd, nieuwe keuken en een badkamer. Rond 2009 is de dakgoot vervangen aan de voorzijde. Er is begin 2018 dubbele beglazing geplaatst en er zijn nieuwe balkondeuren ingezet. Verder heeft de hele woning een opfrisbeurt gekregen eind 2016. Nieuwe vloer, alle muren en houtwerk opnieuw gesausd en geverfd en een nieuwe oven en gasstel in de keuken. Daar waar nodig is hang/sluitwerk vervangen.

Wat vind je bijzonder aan uw woning?

De woning ligt redelijk gunstig waardoor een gedeelte van het huis geen buren heeft. Ook heeft de woning een dakterras die de naaste woningen niet hebben.

Zijn er ook minpuntjes te vermelden?

Door het dakterras en balkon zijn de achterkamers iets kleiner dan omliggende woningen.

Wat kun je vertellen over de (woon)omgeving?

Een goede buurt met alle voorzieningen in de buurt.

Winkels, scholen, fitnesscentra, speeltuinen, kinderboederij, maar ook de bushalte allemaal binnen loopafstand. Op korte fietsafstand zijn ook bereikbaar winkelcentrum In de Bogaard, zwembaden en Drievliet.

Wie wonen er naast jullie?

De buren zijn vrijwel allemaal gezinnen.

Zijn er nog andere zaken te melden die voor een koper interessant zijn?
De woning biedt ook veel mogelijkheden tot uitbreiding. Het balkon op de 1e etage kan bij de woonkamer betrokken worden zodat er een groter woonoppervlak onstaat en het dakterras erboven ook een groter oppervlak krijgt. Hier los van kan eventueel de zolder uitgebreid worden tot extra kamer/etage met extra terras zoals vele buren al hebben gedaan.

De woning is enige tijd verhuurd geweest en er is een lekkage geweest in de badkamer. De defecte douchecabine is verwijderd en er is een tijdelijk hoekbad geplaatst. De badkamer is volledig bruikbaar maar heeft wel een opknapbeurt nodig.

Video

Suggesties

Te koop
Prins Bernhardlaan 204 in Voorburg
Prins Bernhardlaan 204 Voorburg4 kamer appartement, 79 m²
235.000,- k.k.
Te koop
Sirtemastraat 74 in Den Haag
Sirtemastraat 74 Den Haag4 kamer appartement, 101 m²
209.000,- k.k.