Laan van Nieuw Oosteinde 30, Voorburg

Vraagprijs: 425.000,- k.k.

Kenmerken

Soort object:
appartement
Soort appartement:
bovenwoning
Bouwjaar:
1937
Oppervlakte:
125 m²
Aantal kamers:
5
Slaapkamers:
3
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Aan een van de mooiste lanen van Voorburg gelegen, riant en karakteristiek 5 KAMER 3 LAAGS BOVENHUIS van ca. 125 m2 woonoppervlakte, vliering van ca. 26m2, 3 slaapkamers, zeer riante woon/eetkamer, twee balkons gelegen op het zuidwesten én een eigen berging. Binnen enkele minuten bent u op de A12/A4/A13 en bij het openbaar vervoer. Het oude centrum van Voorburg met de gezellige Herenstraat en het winkelcentrum De Julianabaan zijn op loopafstand. Met de fiets bent u in 15 minuten in het centrum van Den Haag en met 20 fietsminuten waait u uit op het strand.

INDELING:
Gemeenschappelijke entree, trap naar 1e etage, entree van de woning.

Via de gang is er toegang tot de woonkamer, eetkamer, keuken en toilet. Het toilet heeft een fonteintje.
De L-vormige woon- en eetkamer (voormalige en suite) zijn voorzien van ingebouwde vaste kasten. De kamers zijn afzonderlijk bereikbaar vanuit de gang. In het woongedeelte is er een sfeer gashaard. Onder de vloerbedekking bevindt zich een houten parketvloer. Via de eetkamer is er toegang tot het zonnige balkon voorzien van een zonwering (ZW).

De keuken is voorzien van een koel/vriescombinatie en is gelegen aan de achterzijde van de woning. Via de keuken is er ook toegang tot het balkon.

2e verdieping:
Op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. Via de overloop zijn de slaapkamers bereikbaar. Het 2e separate toilet bevindt zich ook op de overloop.

De hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een vaste kast en vaste kastenwand. Via de slaapkamer is het zonnige achterbalkon bereikbaar alwaar ook een zonwering geplaatst is. De twee andere slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning. De grote voorslaapkamer is voorzien van een verhoging waardoor je gemakkelijk naar buiten kan kijken via de dakkapel. Ook de wasmachine aansluiting bevindt zich in deze kamer. De zijslaapkamer is voorzien van een vaste kast en wastafel.

De badkamer is inpandig en gelegen tussen twee slaapkamers. De badkamer is voorzien van een hoekdouche en wastafelmeubel.

Vanaf de overloop is een grote bergkast bereikbaar. In de bergkast bevindt zich de opstelplaats van de cv ketel (Bosch, 2005). Via de ladder in de bergkast is de bevloerde vliering bereikbaar. De vliering heeft in het uiterste puntje een nokhoogte van ca. 3,54 meter. Er bestaat een mogelijkheid tot het bijtrekken van de vliering tot woongedeelte. Uiteraard is hier wel toestemming voor nodig.

Kortom een riant 3 laags dubbel bovenhuis op een centrale locatie met vele mogelijkheden welke absoluut een bezichtiging waard is!

Bijzonderheden:
- woning dient gemoderniseerd te worden;
- grotendeels dubbel glas, deels houten, deels kunststof kozijnen;
- 3 slaapkamers, 2 balkons (ZW);
- originele details, waaronder paneeldeuren, glas-in-lood;
- Actieve VVE, bijdrage ca. € 178,= per maand;
- fietsenberging op begane grond;
- oplevering in overleg;
- ouderdom-, asbest- en niet bewoningsclausule van toepassing;
- de woning is NEN2580 ingemeten, plattegronden en meetstaat beschikbaar.


Richtlijnen tijdens een afspraak op locatie in verband met COVID-19 virus:
- Wij schudden geen handen;
- Kom met maximaal 2 personen naar de bezichtiging:
- Komt op tijd! We laten alleen mensen binnen op het tijdstip van de afspraak, om te voorkomen dat
er teveel mensen tegelijk binnen zijn;
- 1,5 meter afstand houden tot elkaar;
- Bent u verkouden, hoest u of heeft u koorts? Blijf dan thuis;
- Wij willen u vragen een mondkapje te dragen tijdens de bezichtiging.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.