Laan van Heldenburg 39, Voorburg

Vraagprijs: 565.000,- k.k.

Kenmerken

Status:
Onder bod
Soort object:
woonhuis
Soort woning:
eengezinswoning
Bouwjaar:
1913
Oppervlakte:
101 m²
Perceeloppervlakte:
182 m²
Aantal kamers:
4
Slaapkamers:
3
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

AAN EEN MOOIE EN GROENE LAAN IN OUD-VOORBURG GELEGEN, HOEKEENGEZINSWONING MET ACHTERTUIN, SCHUUR EN ZONNIGE VOORTUIN (ZUIDWEST) GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN HET OUDE CENTRUM.

De woning is gelegen op loopafstand van de gezellige Herenstraat met de winkels, restaurants en terrasjes, alsmede parken en de markt op zaterdag. Openbaar vervoer en station Voorburg zijn in de directe omgeving te vinden en binnen enkele minuten bent u via de Utrechtsebaan op de uitvalswegen A4/12/13. Met de fiets bereikt u met circa 10 minuten het centrum van Den Haag en met circa 30 minuten het Scheveningse strand.

INDELING

Parterre:
Entree. Hal met meterkast. Modern toilet. Trap/kelderkast onder de trap. Moderne keuken met diverse inbouwapparatuur en toegang tot de achtertuin gelegen op het noordoosten. Woonkamer met openslaande deuren tot de achtertuin met schuur en zij ingang.

1e Verdieping:
Overloop. Modern toilet en de CV-combi ketel. Ruime achterslaapkamer. Moderne badkamer met douche, wastafel en de wasmachine aansluiting. Voorslaapkamer. Voorzijslaapkamer.

Bijzonderheden:
- De woning is in 2015 voorzien van nieuw(e) elektra, water, gas, centrale verwarming en CV-combi ketel, keuken, sanitair, stucwerk, merendeels nieuwe kozijnen met dubbelglas en muur- en dak isolatie.
- De woning moet nog verder worden afgewerkt en het schilderwerk aan de binnen en buitenzijde dient nog te worden gedaan;
- Dakbedekking vervangen in 2012;
- De woning heeft een voor- en achtertuin met zij ingang;
- De woning is NEN2580 ingemeten, plattegronden en meetstaat beschikbaar;
- Oplevering in overleg.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.