Koningin Julianalaan 184, Voorburg

1.800,- p/m

Kenmerken

Status:
beschikbaar
Bouwjaar:
1958
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Ruime winkel-/praktijk-/-kantoorruimte van circa 130 m2 pantry, toilet en grote kelder van circa 90 m2 die aan de achterzijde via een goedlopende trap is te bereiken, eigen c.v. gasinstallatie. Achteruitgang voor laden en lossen van goederen.

Het object ligt nabij de stadskern van Voorburg met uitstekende parkeerfaciliteiten. Het betreft een winkelstrip met winkels op de begane grond, ruime kelders en bovengelegen appartementen.

Het object is middels eigen- en openbaar vervoer goed bereikbaar. Met eigen vervoer onder meer via de Prins Bernhardlaan is de A4 direct bereikbaar voor de richtingen Amsterdam, Rotterdam (A4) en Utrecht/Gouda (A12).
De openbaar vervoer verbindingen van en naar NS-station Den Haag Centraal en NS-station Voorburg ‘t Loo zijn goed, middels de tramlijn 2, 3 en 4 en buslijn 23. NS-station Laan van Nieuw Oost Indië is gelegen op loopafstand.

Parkeergelegenheid
Op de openbare weg is in ruime mate vrij te parkeren middels een parkeerschijf.

Bijzonderheden:
- horeca niet toegestaan
- eigen c.v. gas installatie
- systeem plafond en licht armaturen
- servicekosten bedragen € 25,= per maand
- B.T.W. belaste huur
- oplevering per direct mogelijk

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te trede