Koningin Julianalaan 150, Voorburg

1.750,- p/m

Kenmerken

Status:
beschikbaar
Bouwjaar:
1958
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Ruime winkel-/kantoorruimte van circa 130 m2 met pantry, toilet en grote kelder/showroom van circa 90 m2 die zowel aan de voor- als achterzijde een goede trap te bereiken is, eigen c.v. gasinstallatie. Achteruitgang voor laden en lossen van goederen.
Direct achter de winkel zijn nog 2 garage boxen te huur waarvan er 1 via de winkel is te bereiken.

Het object ligt nabij de stadskern van Voorburg met uitstekende parkeerfaciliteiten. Het betreft een winkelstrip met winkels op de begane grond, ruime kelders en bovengelegen appartementen.

Het object is middels eigen- en openbaar vervoer goed bereikbaar. Met eigen vervoer onder meer via de Prins Bernhardlaan is de A4 direct bereikbaar voor de richtingen Amsterdam, Rotterdam (A4) en Utrecht/Gouda (A12).
De openbaar vervoer verbindingen van en naar NS-station Den Haag Centraal en NS-station Voorburg ‘t Loo zijn goed, middels de tramlijn 2, 3 en 4 en buslijn 23. NS-station Laan van Nieuw Oost Indië is gelegen op loopafstand.

Parkeergelegenheid:
Op de openbare weg is er ruimte om vrij te parkeren middels een parkeerschijf.

Bijzonderheden:
- horeca niet toegestaan
- eigen c.v. gasinstallatie
- systeem plafond en licht armaturen
- servicekosten bedragen € 25,= per maand
- huurprijs per garagebox € 175,00 per maand
- B.T.W. belaste huur
- oplevering per 1 januari 2022

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.