Koningin Julianalaan 134, Voorburg

1.795,- p/m

Kenmerken

Status:
beschikbaar
Bouwjaar:
1960-1970
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Goed onderhouden winkel-/kantoorruimte van circa 135 m2 (front van circa. 9,90 meter), moderne pantry en toilet en grote kelder van circa 100 m2 die zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde met een trap is te bereiken, moderne pantry, modern toilet en eigen c.v. gasinstallatie. Achteruitgang voor laden en lossen van goederen.

Het object ligt nabij de stadskern van Voorburg met uitstekende parkeerfaciliteiten. Het betreft een winkelstrip met winkels op de begane grond met bovengelegen appartementen.

Het object is middels eigen- en openbaar vervoer goed bereikbaar. Met eigen vervoer onder meer via de Prins Bernhardlaan is de A4 direct bereikbaar voor de richtingen Amsterdam, Rotterdam (A4) en Utrecht/Gouda (A12).
De openbaar vervoer verbindingen van en naar NS-station Den Haag Centraal en NS-station Voorburg ‘t Loo zijn goed, middels de tramlijn 2, 3 en 4 en buslijn 23. NS-station Laan van Nieuw Oost Indië is gelegen op loopafstand.

Parkeergelegenheid
Op de openbare weg is in ruime mate vrij te parkeren middels een parkeerschijf, de parkeerduur is 2 uur.

Bijzonderheden:
- horeca niet toegestaan
- eigen c.v. gas installatie
- systeem plafond en licht armenturen
- servicekosten bedragen € 20,= per maand
- B.T.W. belasten huur
- oplevering vanaf mei 2020

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.