Klaroenstraat 77, Rijswijk

1.025,- p/m

Kenmerken

Status:
Verhuurd
Soort object:
appartement
Soort appartement:
galerijflat
Bouwjaar:
2012
Oppervlakte:
80 m²
Aantal kamers:
3
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

R\OYAAL 3-KAMER (CA. 80 M2) GELEGEN OP DE 4E VERDIEPING , GELEGEN IN APPARTEMENTENCOMPLEX DE PAULINE SYMFONIE. DIT RUIME APPARTEMENT BESCHIKT O.A. OVER 2 SLAAPKAMERS, MODERNE KEUKEN, BADKAMER EN HEEFT EEN RUIME LOGGIA OP HET ZUIDWESTEN. DAARNAAST BESCHIKT DE WONING OVER EEN INPANDIGE BERGING OP DE BEGANE GROND EN EIGEN PARKEERPLAATS.

Dit appartement ligt in het fraaie appartementencomplex “Pauline Symfonie”. Aan de rand van het Wilhelminapark, een oase van groen die een fantastische uitwijkmogelijkheid vormt. Het complex heeft een royale centrale hal met bellen- en brievenbussentableau. Door gebruik te maken van glas bij de entree alsmede op de galerijen heeft het complex een lichte en transparante uitstraling gekregen. Dit, tezamen met het gebruik van duurzame materialen en de groene leefomgeving, maakt, dat het in dit luxe complex comfortabel wonen is.

Indeling appartement: entree woning op de 4e verdieping, hal met meterkast, royale berging waar de opstelplaats voor de wasmachine en droger is gesitueerd. Toilet met fontein.
Zeer royale woonkamer (ca. 28 m2) met met vloerverwarming, toegang tot het balkon (ca. 4.97x1.81) gelegen op het zonnige zuidwesten. Moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur: koel-/vriescombinatie, vaatwasser, spoelbak, 4-pits inductiefornuis met bijbehorende afzuigunit.
Slaapkamer 1 (ca. 4.42x3.00), slaapkamer 2 (ca. 4.42x2.23). Tussenliggende badkamer (ca. 2.85x1.90) met ruime douche, vaste wastafel en ligbad.

KORTOM EEN ZEER FRAAI EN RUIM APPARTEMENT OP EEN GOEDE EN CENTRALE LOCATIE! HET COMPLEX IS CENTRAAL GELEGEN, NABIJ HET VERNIEUWDE WINKELCENTRUM "IN DE BOGAARD", SPORTFACILITEITEN, GROENVOORZIENINGEN, OPENBAAR VERVOER EN UITVALSWEGEN A4 EN A13.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak ca. 80 m2;
- Eigen privé parkeerplaats achter het complex (afname verplicht);
- Geheel voorzien van dubbele beglazing;
- Voorzien van vloerverwarming;
- Eigen berging gelegen op de begane grond;
- Huurprijs is exclusief servicekosten € 144,37 incl. voorschot stookkosten
- Huurprijs is exclusief kosten parkeerplaats € 42,77
- De huurprijs is als volgt opgebouwd: huur € 1.025,= + € 144,37 servicekosten + € 42,77 voor de parkeerplaats= totaal € 1212,14
- Oplevering kan snel

Verhuurvoorwaarden:
* Huurperiode minimaal 1 jaar.
* U dient aan de onderstaande norm te voldoen, indien u in aanmerking wenst te komen voor een woning.

Niet-zelfstandigen:
Op basis van 1 inkomen dient het bruto jaarinkomen te bedragen:
• Minimaal 35x de kale maandhuur voor een alleenverdiener

Op basis van twee inkomens:
• Samen minimaal 40x de maandhuur. Het moet hier wel gaan om een huurovereenkomst die beide aanvragers aangaat. Zij moeten derhalve beiden als contractpartij in de huurovereenkomst worden opgenomen.

Zelfstandigen:
Het bruto inkomen is gelijk aan het meerjaarsgemiddelde van de nettowinst (omzet minus bedrijfslasten) uit de bedrijfsvoering. Voor dit bruto inkomen geldt dezelfde inkomenseis als bij “inkomenseis niet zelfstandigen”. Daarnaast wordt er door de huurder een waarborgsom gesteld met een minimum van 3x de maandhuur exclusief servicekosten.

Een waarborgsom kan van toepassing zijn als het verschil – tussen uw inkomen en de gestelde eis – kleiner is dan 3 maanden de kale huurprijs van de woning. Indien een waarborgsom van toepassing is, dan dient deze vóór sleuteloverdracht te zijn bijgeschreven op rekening van eigenaar. Bij uitblijven van betaling vóór sleuteloverdracht, zal er geen sleuteloverdracht met u plaatsvinden. De waarborgsom wordt gesteld gedurende de gehele huurperiode en is derhalve voor onbepaalde tijd. Over de betaalde waarborgsom ontvangt u geen rente.

Gepensioneerden
Indien u gepensioneerd bent, verzoeken wij u kopieën mee te zenden met het inschrijfformulier waaruit blijkt wat uw bruto jaarlijkse inkomsten of toeslagen zijn. Wij houden er rekening mee dat gepensioneerden circa 30% minder inkomstenbelasting betalen en met de inkomenseis wordt hier als volgt rekening mee gehouden: jaarinkomen /100X130 = ……. Het bedrag dat hieruit komt dient u dan te delen door de inkomenseis om te zien voor welk bedrag u maximaal kunt huren.

Eigen vermogen
Indien u eigen vermogen heeft en dit vermogen van belang is om mee te rekenen bovenop het inkomen, dan mogen wij 10% van dit vermogen meerekenen als inkomen.

Suggesties

Te huur
Bierkade 11 A in Den Haag
Bierkade 11 A Den Haag3 kamer appartement, 80 m²
1.175,- p/m