Kerkstraat 50, Voorburg

Vraagprijs: 595.000,- k.k.

Kenmerken

Soort object:
woonhuis
Soort woning:
herenhuis
Bouwjaar:
1865
Oppervlakte:
207 m²
Perceeloppervlakte:
190 m²
Aantal kamers:
10
Slaapkamers:
6
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

WONEN IN HET GEZELLIGE OUDE CENTRUM VAN VOORBURG IN EEN BIJZONDER RIJKSMONUMENT (1865) MET EEN LIJSTGEVEL EN INRIJPOORT.

Er is naast de winkels voor dagelijkse boodschappen, ook een ruime keuze aan (gerenommeerde) restaurants, cafés en allerlei speciaalzaken. Elke zaterdag is er op het Oosteinde een gezellige markt en op steenworp afstand van parken, scholen, openbaar vervoer en station Voorburg. Binnen enkele minuten bent u via de Utrechtsebaan op de uitvalswegen A4/12/13. Met de fiets bereikt u met circa 10 minuten het centrum van Den Haag en circa 30 minuten het Scheveningse strand.

INDELING:

Het pand is thans verdeelt in 2 afzonderlijke woningen, nummers 48 en 50, waarbij de parterre een eigen tuin en poort heeft en in de huidige tijd zeker als een geheel pand in gebruik genomen kan worden. De voorzijde van het pand is voorzien van 2 voordeuren en inrijpoort .

Parterre nummer 50.

Entree woning, gang, woonkamer, eetkamer, ruime eetkeuken, achterslaapkamer en toegang tot de achtertuin, zijtuin en poort, inpandige berging, via de keuken naar de douche en toilet waar de trap naar de 1e etage aan de achterzijde. 1e Verdieping: overloop, bergkast, zij-slaapkamer, tussenkamer, tussenslaapkamer en vliering.

Bovenwoning nummer 48.

Entree woning, trap naar de eerste verdieping, overloop, toilet, woonkamer aan de voorzijde, eetkeuken met douche. Trap naar de 2e verdieping: overloop, slaapkamer, slaapkamer met dakkapel, zeer ruime bergzolder.

Bijzonderheden:
- de woning dient geheel te worden gerenoveerd
- parkeren voor de deur, om de hoek of in de nabij gelegen parkeergarage
- rijksmonument uit 1865
- asbestsanering heeft al plaatsgevonden aan de binnenzijde
- ouderdom-, asbest- en niet bewoningsclausule van toepassing
- de woning is NEN 2580 ingemeten en plattegronden zijn beschikbaar
- oplevering per direct mogelijk

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Suggesties

Te koop
Laan van Rustenburg 27 in Voorburg
Laan van Rustenburg 27 Voorburg8 kamer woonhuis, 160 m²
678.000,- k.k.
Te koop
Waalhofflaan 23 in Voorburg
Waalhofflaan 23 Voorburg5 kamer woonhuis, 132 m²
627.500,- k.k.