John F. Kennedyplantsoen 5, Voorschoten

179.000,- k.k.

Kenmerken

Soort object:
appartement
Soort appartement:
galerijflat
Bouwjaar:
1970
Oppervlakte:
58 m²
Aantal kamers:
2
Slaapkamers:
1
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Leuk en centraal gelegen 1e etage 2-kamer appartement (ca. 58 m2) met zonnig balkon en vrij uitzicht over een waterpartij; op loopafstand van NS-station (een directe verbinding naar Leiden en Den Haag) en gunstig gelegen ten opzichte van winkels, centrum en uitvalswegen (A 44, N-206 en de Rijksstraatweg).

Voorschoten is aantrekkelijk gelegen tussen het kustgebied en het Groene Hart en heeft een gezellige dorpskern met diverse winkels, restaurants en andere voorzieningen. Tevens is het een locatie welke aantrekkelijk is voor forenzen.

INDELING:

afgesloten entree met bellentableau, lift en trap naar de 1e verdieping met galerij;
entree, vestibule, gang, toilet, bergkast, voorslaapkamer met toegang naar eenvoudige douche met wastafel en opstelplaats wasmachine, woonkamer met vrij en groen uitzicht over waterpartij, toegang tot ruim zonnig balkon (ZW), open keuken met eenvoudig blok. Eigen berging in de onderbouw.

N.B. Deze woning komt uit de verhuur en dient intern geheel gemoderniseerd te worden.

Ca. afmetingen:
- woonkamer / keuken ca. 6.35 x 4.90
- slaapkamer 3.53 x 3.47
- badkamer 2.27 x 1.45
- balkon 4.9 x 1.77 / 1.38

Bijzonderheden:
- eigen grond
- elektra 3 groepen
- actieve VVE bijdrage € 139,= per maand
- voorschot water en stookkosten € 57,= per maand
- niet bewoning-, ouderdom- en asbestclausule van toepassing
- transportnotaris ENL notarissen
- oplevering per direct

- voor de starters op de woningmarkt, informeer eens bij de gemeente Voorschoten naar de mogelijkheden van een starterslening.

- Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.