Jan van Nassaustraat 91, Den Haag

Vraagprijs: 1.350.000,- k.k.

Kenmerken

Status:
Verkocht
Soort object:
woonhuis
Soort woning:
herenhuis
Bouwjaar:
1900
Oppervlakte:
337 m²
Perceeloppervlakte:
221 m²
Aantal kamers:
13
Slaapkamers:
8
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

In de statige en geliefde Jan van Nassaustraat bevindt zich dit ROYALE EN STATIGE 13 KAMER TUSSEN HERENHUIS (337 M2) MET ACHTERTUIN.

Het Nassaukwartier grenst aan het centrum van Den Haag, op loopafstand van Denneweg en Frederikstraat waardoor voorzieningen zoals trendy winkels, schouwburg, restaurants en horeca op loopafstand zijn. Om de hoek is het gezellige Hoytemaplein en Weissenbruchstraat met authentieke ambachtelijke winkels, een supermarktje en kleine, gezellige horeca.

In de omgeving is veel groen aanwezig zoals park Arendsdorp en het Haagsche bos. Diverse basisscholen en gerenommeerde middelbare scholen bevinden zich in de directe omgeving en internationale scholen zijn op fietsafstand. Centrale ligging, nabij uitvalswegen naar Rotterdam, Amsterdam en Delft en op loopafstand van het centraal station.

Indeling:
Entree via een statige voordeur, vestibule met meterkast, ruime gang met marmeren vloer en fraai trappenhuis, modern toilet met fonteintje, toegang tot de kelder waar zich ook de CV installatie bevindt, nette pantry, bijkeuken, ruime voorkamer met vaste kasten, zeer ruime achterkamer met vaste kasten en toegang tot de achtertuin.

1e Verdieping:
Ruime overloop, modern toilet met fonteintje, voorslaapkamer, voorzijslaapkamer, tussen opslagkamer, achterslaapkamer, achterzijslaapkamer.


2e Verdieping:
Ruime overloop, modern toilet met fonteintje, voorslaapkamer, voorzijslaapkamer, tussen opslagkamer, achterslaapkamer, achterzijslaapkamer.


Bijzonderheden:
- Beschermd stads- en dorpsgezicht;
- Zeer fraai en royaal trappenhuis;
- Plafondhoogte 3.69 meter;
- Pand is heel lang als kantoor in gebruik geweest;
- De woning is NEN 2580 ingemeten, plattegronden en meetstaat aanwezig;
- Geen vragenlijst aanwezig;
- Ouderdoms- en asbestclausule van toepassing;
- Niet zelf bewoningsclausule van toepassing;
- Oplevering per direct mogelijk.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Suggesties

Te koop
Gevers Deynootweg 28 in Den Haag
Gevers Deynootweg 28 Den Haag6 kamer woonhuis, 250 m²
1.400.000,- k.k.