Ieplaan 29, Rijswijk

Vraagprijs: 200.000,- k.k.

Kenmerken

Status:
Verkocht onder voorbehoud
Soort object:
appartement
Soort appartement:
benedenwoning
Bouwjaar:
1923
Oppervlakte:
96 m²
Aantal kamers:
4
Slaapkamers:
2
Alle kenmerken

Locatie

Omschrijving

Gelegen in de Bomenbuurt op steenworp afstand van de gezellige centrum / Herenstraat van Oud Rijswijk 4 KAMER PARTERRE van ca. 96 m2 MET VOOR- EN ACHTERTUIN, welke geheel gerenoveerd dient te worden.

Zeer gunstig gesitueerd nabij openbaar vervoer richting Den Haag, Scheveningen en Delft, en de uitvalswegen naar de A4, A12 en A13.

Deze woning komt uit de verhuur en verkeert in slechte staat. Er is geen verwarming c.q. geen warmwatervoorziening aanwezig.

Voortuin, entree, vestibule, gang, voorzijkamer, alkoof/berging (mogelijkheid voor badkamer), toilet-/douchecombinatie, achterzijkamer, keuken, doorgebroken woon-/eetkamer (voormalige suite), ca. 9 meter diepe achtertuin (Noordoost)

Ca. afmetingen:
- woon-/eetkamer 12.17 x 3.39 / 2.82
- voorslaapkamer 3.96 x 1.9
- achterslaapkamer 5.08 x 2.33
- alkoof 2.75 x 1.99

Bijzonderheden:
- eigen grond
- V.v.E. actief, bijdrage ca. € 65,- per maand
- niet bewoning-, ouderdom- en asbestclausule van toepassing
- bouwkundig keuringsrapport aanwezig
- transportnotaris ENL notarissen
- oplevering per direct

- Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Suggesties

Te koop
J.H.A. Schaperlaan 24 in Rijswijk
J.H.A. Schaperlaan 24 Rijswijk3 kamer appartement, 90 m²
197.500,- k.k.